30 päivää hyvinvointia läsnäolosta

Pysähtymisen ja läsnäolon taito on paitsi oman hyvinvointimme ja itsensä johtamisen, myös kaiken vuorovaikutuksen kannalta tärkein taito, ja sen oppiminen on puhtaasti omissa käsissämme.

Kyky ja taito pysähtyä läsnäolon ja vuorovaikutuksen äärelle, kykyä olla aidosti läsnä hetkessä, kyky suunnata huomio ja tarkkaavaisuus, kyky hallita omaa mieltä ja ajatuksia sekä aistia kehon ja mielen tila ja niiden välinen yhteys muodostaa pohjan kaikelle henkilökohtaiselle hyvinvoinnille, itsen ja toisten ymmärtämiselle ja arvostavalle kohtaamiselle.

Kaikki henkilökohtainen ja organisaatiotason luovuus, innovatiivisuus ja kehittyminen, samoin kuin itsen ja myös toisten arvostava johtaminen syntyy taidosta olla läsnä ja pysähtyä.

30 päivää hyvinvointia läsnäolosta on maksuton 30 päivän matka tietoisempaan ja läsnäolevampaan elämään. Saat oppaasta 30 ideaa kehon ja mielen rauhoittamiseen, ajatusten virran katkaisemiseen ja huomion suuntaamiseen tässä ja nyt.

Klikkaa alla olevaa kuvaa ja tilaa sähköpostiisi maksuton 30 päivää hyvinvointia läsnäolosta-oppaasi! 

privacy Kun lataat oppaan, liityt samalla Hyvää Työtä-Akatemian sähköpostilistalle. Listalla saat harvakseltaan tietoa liittyen työhyvinvointiin, johtamiseen, työelämän ja liiketoiminnan kehittämisen liittyen. Oppaan ja sähköpostiviestien tilaus on täysin maksutonta ja voit halutessasi perua ne helposti koska tahansa. Emme spämmää emmekä koskaan luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Halutessasi voit tutustua tietosuojaselosteeseen