Hyvää joulua!

Päivä lyhenee kohti talvipäivänseisausta ja pikkuhiljaa puuhat alkavat hiljentyä. Eilen joogattiin viimeinen joogatunti ennen joululomia ja suoritettiin valintaraadin kanssa myös tärkeä joulupukkiasia.

Pyysin teiltä, hyvät Hiljaisen Mielen ystävät, ehdotuksia, kenelle läheiselle haluaisit antaa lahjaksi joogaa. Sain valtavan ihania ehdotuksia paljon, luin niitä todella liikuttuneena ja niistä valinta oli todella vaikeaa. Kuten raati totesi, vaikka valitsisimme miten, ei voi vikaan mennä. Valinta kuitenkin on tehty ja lahjakorttien saajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti: he olivat kaikki positiivisesti yllättyneitä ja iloisia: eräskin totesi, että “jo se yksistään tuntuu hyvältä, että minua ajateltiin” 😍. Ja lahjan saajaa ehdottaneiden kesken arvottiin myös 50 euron lahjakortti, josta on myös voittaneelle ilmoitettu henkilökohtaisesti. Minusta ainakin tuntuu, että lahjan antaminen on vähintään yhtä ihanaa, kuin lahjan saaminen! Eilen myös sain monta yllätystä, kiitos niistä lämpimästi antajilleen, tämä lämmittää myös kovasti! ❤️

Hiljaisella ja kiitollisella mielellä kiitän kaikkia rinnalla kulkeneita kanssajoogeja kuluneesta vuodesta, se on taas saanut muodostua omanlaisekseen, pakottamatta ja puristamatta. Olen onnellinen saadessani tehdä tätä työtä ja tuoda silloin tällöin arkeesi hetken, jossa voit olla itsellesi läsnä ja asettua kuulostelemaan, mitä sinulle ihmisenä kuuluu. Toivon tämän vuoden viimeisiin päiviisi paljon lepoa, rauhaa ja läheisyyttä, sekä uuteen vuoteesi läsnäoloa, seesteisyyttä ja luottamusta elämään ja itsellesi oikeaan suuntaan!

Kiitos, namaste! 🙏

Hanna