Sähköinen ajanvarausjärjestelmä käyttöön

Hiljainen Mieli ottaa vuoden 2020 alusta käyttöön sähköisen ajanvarausjärjestelmän (Digital Booker). Koska elämä on elämää, silloin tällöin tulee esteitä eikä aina välttämättä pääse osallistumaan omalle vakioviikkotunnille. Tunti ei kuitenkaan mene hukkaan, vaan varaus on todella helppo perua järjestelmästä viimeistään edellisenä päivänä, ja vastaavasti varata paikka haluamallaan korvaavalla viikkotunnilla (ei erikoistunneilla, jotka on järjestelmässä selkeästi merkitty). Toisaalta taas, mikäli alkuperäisiin varauksiin ei tule muutoksia tai peruutuksia, asiakkaan ei tarvitse tehdä mitään, vaan viikkotuntivaraus on automaattisesti voimassa. Ei tarvitse vahtia varausjärjestelmää ja odottaa, mahtuuko jollekin tunnille mukaan.

Viikkotuntilaisten edut 

Vähintään yhden viikkotunnin tai kurssipaikan varanneet saavat jatkossa ennakkovaraajan edun sekä mahdollisia alennuksia kaikkiin Hiljaisen Mielen extratapahtumiin. Tiedotan siis jatkossa viikkotuntilaisille aina ensimmäisenä tulevista tapahtumista. Vakioviikkotunnin etuna on, että sinulla on aina oma paikka tiedossa ilman erityistä joka viikkoista varaamista. Ja vaikka sinulla olisi vakiovaraus yhteen ryhmään, esteen sattuessa voit käydä korvaamassa väliin jääneen kerran toisessa ryhmässä.