Hiljaisen mielen uudet nettisivut avattu!

Hiljainen Mieli on jo kohta kaksi vuotta vanha (nuori), joten uuden vuoden kunniaksi on aika siirtää toiminta näkyväksi myös netin puolella. Tähän saakka Hiljaisen Mielen ystävät ovat voineet seurata tapahtumia Facebook- ja instagram-tilien kautta, mutta nyt lopultakin sivut ovat myös niiden nähtävillä, jotka eivät sosiaalisen mediassa aikaansa kuluta :).

Olet lämpimästi tervetullut seuraamaan Hiljaisen mielen ajatuksia ja tapahtumia tällä sivustolla! Jos joku nappula ei toimi, ohjaa väärään paikkaan tai muuten näyttää oudolta, niin olethan yhteyksissä! Tämän yrittäjän vahvuuksiin ei kuulu nettisivujen koodaaminen, vaikka tämä hauskaa opettelua onkin ollut! 😀

Ennen kaikkea isot kiitokset nettisivuista kuuluu kahdelle upealle naiselle: Anne Tynkkyselle, joka on vastannut sivujen teknisestä toteutuksesta (eli kaikki, mikä sivuilla toimii, on Annen käsialaa ja kaikki, mikä ei toimi, on yrittäjän eli Hannan tuherruksia) sekä valokuvaaja Tiina Haringille / Rouva Musta Oy, joka on ottanut lähes kaikki sivuston kuvat. Ilman ammattilaisia ei olisi edelleenkään sivuja! Kiitos!