Hiljainen mieli + Kohisevankoski = yhteistyöllä siiville työssä ja elämässä

Mitä tapahtuu, kun kaksi innostujaa saa yhteisen ajatuksen? Siinähän voi tapahtua ihan mitä tahansa ja ainakin on hauskaa!

Joogaopettaja, hyvinvointi- ja vuorovaikutusvalmentaja Hanna Kumpulaisen Hiljaisella mielellä ja life ja business coach Suvi Kohisevankosken luotsaamalla Kohisevankoskella on sama päämäärä: saada ihminen löytämään yhteyden itseensä ja todelliseen potentiaalinsa, auttaa toisiaan ja asiakkaita löytämään ja seuraamaan omaa polkua ja luomaan elämää, jota heidän on tarkoitus elää. Päämäärää on lähestytty eri tavoilla ja eri suunnista, mutta mieleen tuli, että voisi sitä polkua osittain yhdessäkin kulkea. 

Yhteistyö tuottaa arvoa kaikille

Maailma muuttuu. Perinteisen kasvuyrittäjyyden sijaan mietitään, miten voidaan tuottaa enemmän ja eri tavoilla arvoa asiakkaille. Verkostojen ja yrittäjien yhteistyön avulla saadaan aikaan huikeita juttuja laajemmalla skaalalla!  “Miten tätä megatrendiä voisi lähteä konkreettisesti elämään todeksi?” yrittäjät miettivät -ja itselleen ja toiselle megatrendille, kokeilukulttuurille uskollisesti lähtivät testaamaan.

Ensimmäiset yhteistyössä toteutettavat retriitit pidettiin jo vuonna 2019 ja niistä saatu palaute oli aivan huikeaa. Oman tarinan äärellä-retriitit saavat jatkoa marraskuussa 2020 ja joulukuussa 2020 starttaa myös ensimmäinen ja uniikki Siivet 2021-ryhmävalmennus, joka tulee muuttamaan ensi vaiheessa kymmenen ihmisen elämän totaalisesti.

Hiljaisen mielen ja Kohisevankosken yhteistyö tarjoaa asiakkaille laajan näkökulman hyvinvointiin kehon ja mielen yhteyden, henkilökohtaisen kasvun ja voimaantumisen sekä sosiaalisen ja yhteisöllisen vuorovaikutuksen kautta.

Ystävyydestä yhteistyöhön

Paitsi yhteistyökumppaneita ja kollegoita, Hanna ja Suvi ovat läheisiä ystäviä, jotka jakavat hyvin samanlaisen arvomaailman ja näkökulman elämään. Heille tärkeää on nimenomaan vapaus elää elämää siten, joka itselle tuntuu omalta, mutta joka ei hyödytä vain itseä, vaan laajemmin ihmisiä ympärillä.

Ennen kaikkea Hanna ja Suvi haluavat kannustaa ihmisiä yhdessä tekemiseen ja toistensa arvostamiseen; näyttää esimerkkiä sen ymmärtämiseen, kuinka paljon enemmän olemme yhdessä, kuin yksin. Molemmat yritykset jatkavat normaalisti myös omilla poluillaan kulkemista, mutta todetaan myös rohkeasti ääneen: onhan yhdessä nyt ihan älyttömän paljon kivempaa intoilla! 

” Arvostan valtavasti Suvin positiivista ja toimeen tarttuva asennetta, sellaista eteenpäin katsovuutta, joka kuitenkin tiedostaa ja tunnustaa historian merkityksen. Suvin kanssa on ihana innostua yhdessä asioista ja heittää ilmoille mitä hullumpiakin ideoita.”

Hanna

” Hannalla on takanaan huikea polku tutkimuksen ja yritysmaailman kautta ihmistä ja inhimillisiä voimia kohti. Hannalta löytyy sekä kokemusta että näkemystä, innostuksesta puhuttamattakaan. Hannalla on taito olla jalat maassa ja pää pilvissä yhtäaikaa -ja säteillä samaa villinaisen energiaa myös ympärilleen.”

Suvi

Parhaimmillaan yhteistyö vie molempia osapuolia pidemmälle, kuin mihin itse ryhtyisi. Tässä jos missä tämä toteutuu, ja laajenee koskemaan yhä kasvavaa ihmisryhmää ympärillä!

Lue lisää Hiljaisen mielen ja Kohisevankosken yhteisistä projekteista täältä.

Rakkaudella,

Hanna ja Suvi