jooganperusteet

Moduli 12. Asanat

Viikon 12 asanoista suurin osa on tuttuja jo aiemmilta viikoilta. Uusi asana on kapotasana.

Moduli 11. Asanat

Tässä modulissa ei juuri muita uusia asanoita ole, kuin aurinkotervehdys B-sarjan tuoliasana eli utkatasana.

Moduli 10. Asanat

Tässä kuvat viikon 10 asanoista. Kuten viime viikollakin, useista asanoista on eri variaatioita, niinpä kuviakin saattaa olla useampia. Asanoiden selitykset löydät videolta.

Moduli 9. Asanat

Tässä kuvat viikon 9 asanoista. Kuten viime viikollakin, useista asanoista on eri variaatioita, niinpä kuviakin saattaa olla useampia. Asanoiden selitykset löydät videolta.

Moduli 8. Asanat

Tässä kuvat viikon 8 asanoista. Kuten viime viikollakin, useista asanoista on eri variaatioita, niinpä kuviakin saattaa olla useampia. Asanoiden selitykset löydät videolta.

Moduli 7. Asanat

Tässä kuvat viikon 7 asanoista. Kuten viime viikollakin, useista asanoista on eri variaatioita, niinpä kuviakin saattaa olla useampia. Asanoiden selitykset löydät videolta.

Moduli 6. Asanat

Tässä kuvat viikon 6 asanoista. Kuten viime viikollakin, useista asanoista on eri variaatioita, niinpä kuviakin saattaa olla useampia. Asanoiden selitykset löydät videolta.

Moduli 5. Asanat

Tässä kuvat viikon 5 asanoista. Kuten viime viikollakin, useista asanoista on eri variaatioita, niinpä kuviakin saattaa olla useampia. Asanoiden selitykset löydät videolta.

Moduli 4. Asanat

Tässä kuvat viikon 4 asanoista. Useista asanoista on eri variaatioita, niinpä kuviakin saattaa olla useampia. Asanoiden selitykset löydät videolta. Kun katsot videoita ja kuvia, niin muista aina, että asanan eli asennon ulkoinen muoto ei koskaan ole sama kahden ihmisen välillä. Kehot ovat erilaisia ja niin myös asanat. Eli katso kuviakin suuntaa antavina ja lähde tutkimaan …

Moduli 4. Asanat Lue lisää »

Moduli 1 – Asanat

Tässä kuvat viikon 1 asanoista. Useista asanoista on eri variaatioita, niinpä kuviakin saattaa olla useampia. Asanoiden selitykset löydät videolta. Osalla asanoista on vakiintunut suomenkielinen nimi, osalla englanninkielinen ja osalla sanskriitinkielinen. Sekavaa, tiedän :). Mutta tässä on kerrottu yleisimmin käytetyt nimet. Kun katsot videoita ja kuvia, niin muista aina, että asanan eli asennon ulkoinen muoto ei …

Moduli 1 – Asanat Lue lisää »