Henkilökohtaiset hyvinvointivalmennukset

Pohditaanko hyvinvointia yhdessä? 

Joskus elämässä vaan tapahtuu liikaa yhtä aikaa: tuntuu olevan kaaos päällä, kalenteri on tukossa, väsymys painaa tai ajatukset kiertävät helposti samaa kehää. Joskus asioiden selkiyttämistä voi auttaa se, että pääsee purkamaan mielen kuormaa ja saa objektiivista näkökulmaa omaan tilanteeseen. Tällöin myös voimavarat tilanteen muuttamiseen alkavat löytyä itsestä sisältäpäin.

Hyvinvoinnin henkilökohtainen valmennus on luottamuksellista, sparraavaa keskustelua sinun hyvinvointisi teemoista ja kulmakivistä. Voimme keskustella mm. seuraavista teemoista:

  • Arjen akuutin tilanteen ja kaaoksen purkaminen
  • Ajankäytön selkiyttäminen ja oman energian johtaminen
  • Omien tavoitteiden ja arvojen kirkastaminen
  • Mielen taitojen, läsnäolon ja pysähtymisen taidon opetteleminen hyvinvoinnin kulmakivenä
  • Hyvinvoinnin rutiinien ja rakenteiden tunnistaminen ja rakentaminen omista voimavaroista käsin
  • Itsetuntemuksen lisääminen, sisäisen kasvun teemat ja henkisen polun kulkeminen

Milloin hyvinvointivalmennus sopii tai ei sovi?

Tyypillisiä tilanteita, joihin henkilökohtainen valmennus sopii tai joita se voi tukea, ovat esimerkiksi tunne väsymisestä työssä tai arjessa, työuupumus tai sen oireet, halu elämänmuutokseen tai kasvuun ihmisenä tai ihan vain halu luoda omaan arkeen rakenteita ja rutiineja, jotka auttavat luomaan hyvinvointia. Sen sijaan hyvinvointivalmennus ei korvaa lääkärin tai terapeutin palveluita eikä se ainakaan yksistään ole sopiva keino aivan akuutissa tilanteessa.

Valmennuksen toteutus

Tapaamme joko kasvotusten tai etäyhteydellä. Ensimmäinen tapaaminen kestää tyypillisesti 1,5-2 h. Kartoitamme tilannettasi ja sovimme jatkotoimenpiteistä. Seuraavien tapaamisten kesto on noin 1 h ja teemme niitä tyypillisesti useamman kerran jaksoissa. 

Jos mietit, olisiko hyvinvointivalmennus sopiva sinun tilanteeseesi, kysy Hannalta lisää joko sähköpostitse hanna@hiljainenmieli.fi tai puhelimitse 044-3037577. Saat minut parhaiten kiinni alkuun sähköpostilla.