Kurssit ja verkkokurssit

Tunnetko, että kehosi ja mielesi voisi kaivata rauhoittumista ja tasapainottumista?

Tunnet itsesi ehkä  väsyneeksi ja stressaantuneeksi, kehon kankeaksi ja haluat kiinnittää huomiota omaan kehon ja mielen hyvinvointiisi?

Kaipaat fyysistä harjoitusta, joka hoitaa myös mieltä?

Elät hektistä arkea ja haluat oppia rauhoittumaan ja pysähtymään kiireen keskellä, löytämään pienen hetken itsesi kanssa?

Oletko ehkä kiinnostunut tutustumaan, mistä joogassa oikein on kyse tai pysähtymään ajan ja ajatuksen kanssa joogaharjoituksen äärelle kehotietoisuuden näkökulmasta?


Kursseja ja työpajoja joogaan ja hyvinvointiin liittyen

Hiljainen Mieli järjestää säännöllisesti sekä joogan aloituskursseja sekä Kuopiossa, että verkkokursseina (lue alta lisää), että 1,5-2,5 tunnin yksityisiä ja yleisiä joogatyöpajoja ja erikoistunteja sekä joogasaleilla, että kodeissa ja työpaikoilla. Työpajojen teemat vaihtelevat dynaamisista ja energisoivista joogatyöpajoista rentouttaviin ja palauttaviin yinjoogan erikoistunteihin, sekä arjessa pysähtymistä ja läsnäoloa muistutteleviin Pysähdy-työpajoihin.


Joogan perusteet tutuksi Joogan aloituskurssilla Kuopiossa ja verkossa 

Helppo tapa lähteä tutustumaan joogan maailmaan on tulla mukaan joogan aloituskurssille. Hiljainen Mieli järjestää Joogan aloituskurssin Kuopiossa kerran syksyllä ja kerran keväällä, sekä myös Joogan perusteet-verkkokurssina.  

Joogan aloituskurssilla ja Joogan perusteet-verkkokurssilla tutustumme joogaan monipuolisesti eri näkökulmista. Kurssien pääpaino on joogan fyysisessä asento- eli asanaharjoituksessa, mutta saat myös mielenkiintoisen katsauksen joogan filosofiaan, eli joogaan elämäntapana, joogan hengitysharjoituksiin ja rentoutumiseen osana harjoitusta.

Kurssien lähestymistapa on hyvin kehotietoisuuslähtöinen, eli tavoitteena on, että jokainen alkaisi pikkuhiljaa löytämään yhteyden omaan kehoon, sen ulottuvuuksiin, mutta myös rajoitteisiin. Kurssilla lähestymme asanaharjoittelua osana kehotuntemuksen ja itsetuntemuksen lisäämistä, ennemminkin, kuin ulkoista muotoa korostaen. Kiinnitämme huomiota asanoiden linjauksiin, mutta silloinkin fokus on siinä, miltä asana ja myös siirtymät sisäisesti tuntuvat ja löydänkö yhteyden juuri tutkinnan alla oleviin kehon osiin.  

Jos tunnistat itsesi jostain seuraavista kysymyksistä, tämä saattaa olla juuri Sinulle sopiva kurssi:

  • Haluat kiinnittää huomiota omaan kehon ja mielen hyvinvointiisi.
  • Tunnet itsesi väsyneeksi ja stressaantuneeksi, kehon kankeaksi.
  • Pohdit, mistä tässä elämässä oikein on kyse. 
  • Elät hektistä arkea ja haluat oppia rauhoittumaan ja pysähtymään kiireen keskellä, löytämään pienen hetken itsesi kanssa.
  • Huomaat, että hengityksesi on pinnallista tai jopa katkonaista.
  • Olet kiinnostunut joogasta, mutta en oikein tiedä, mistä aloittaa.  
  • Olet harrastanut joogaa aiemminkin, mutta haluaisit kehittää harjoitustasi kehotietoisuuden näkökulmasta.

Joogan perusteet-verkkokurssi käynnistyy jälleen tammikuussa 2021

Hiljaisen Mielen Joogan perusteet-verkkokurssin on suorittanut tai parhaillaan suorittaa jo lähes sata henkilöä. Verkkokurssilla on helppo tulla tutustumaan joogan maailmaan helposti kotoa käsin, olitpa sitten missä päin maailmaa tahansa! 

Verkkokurssi kestää yhteensä 12 viikkoa ja toteutetaan Hiljaisen Mielen digialustalla. Seuraavan kerran verkkokurssi käynnistyy tammikuussa 2021. Voit lukea lisää Joogan perusteet-verkkokurssista täältä


Joogan aloituskurssi Kuopiossa käynnistyy taas tammikuussa 2021

Suosittu joogan aloituskurssi on livenä on parhaillaan käynnissä Kuopiossa. Syksyn kurssi on täynnä ja uusi kurssi käynnistyy Kuopiossa seuraavan taas tammikuussa 2021. Voit lukea lisää joogan aloituskurssista täältä.  


Asiakkaiden palautteita aikaisemmilta kursseilta: