Joogatunnit

Tervetuloa joogan viikkotunneille ja kursseille Kuopiossa ja verkossa!

Hiljainen Mieli tarjoaa erilaisia joogatunteja voimakkaammasta lempeämpään Kuopiossa. Viikkotarjonnassa on voimistavaa, energisoivaa, kehoa ja mieltä avaavaa ja hengityksen tahdissa liikkuvaa hathajoogaa  ja rauhoittavaa, palauttavaa ja rentouttavaa yinjoogaa. Tuntien kuvaukset löydät täältä ja viikkoaikataulun alla olevasta lukujärjestyksestä. Hiljaisen Mielen joogatunneille ja -kursseille voit osallistua sekä paikan päällä Kuopiossa, että verkossa onlinetuntien muodossa

Varaa paikkasi syksyn 2023 tunneille laittamalla viestiä hanna@hiljainenmieli.fi.

Joogatunnit / syksy 2023:

  • Sunnuntain hathajooga klo 17:10-18:10, koko kauden hinta 180 eur per kausi (15 tuntia) – ryhmä täynnä
  • Sunnuntain yinjooga klo 18:30-19:30, koko kauden hinta 180 eur per kausi (15 tuntia)- ryhmä täynnä
  • Tiistain hathajooga klo 17:30-18:30, koko kauden hinta 180 eur per kausi (15 tuntia) – ryhmä täynnä
  • Tiistain yinjooga klo 18:50-19:50, koko kauden hinta 180 eur per kausi (15 tuntia) – ryhmä täynnä
  • Hathajooga verkossa, koko kauden hinta 170 eur per kausi (15 tuntia)
  • Yinjooga verkossa, koko kauden hinta 170 eur per kausi (15 tuntia)

Voit varata paikan alustavasti 31.7.2023 saakka. 1.8.2023 varaukset muuttuvat sitoviksi, ellei niitä peruuteta ennen sitä. Kurssit laskutetaan elokuun alussa. 

Verkkotunnit maksutta kesän ajaksi käyttöön?

Syksyn 2023 tunneille sitovasti paikan varanneet saavat kevätkauden hatha- tai yinjoogan viikkotunnit TAI Joogan perusteet-verkkokurssin kesän ajaksi (1.6.-20.8.2023) käyttöönsä veloituksetta. Tässä tapauksessa puolet syyskurssin hinnasta laskutetaan varausmaksuna toukokuun 2023 aikana. Peruutuksen sattuessa varausmaksua ei palauteta, mutta jos kävisi jotain etkä pääsisikään mukaan, sinulla on silti kesäjoogat mukanasi elokuun puoliväliin saakka. Ja tämä koskee myös online/verkkotuntiasiakkaita.

Joogan perusteisiin kehotietoisuuden näkökulmasta pääsee tutustumaan joogan aloituskurssin merkeissä sekä Kuopiossa, että verkossa

Varauskäytännöt

Hiljaisen Mielen lähestymistapa joogaan on hyvin kehotietoisuuslähtöinen, tavoitteena löytää yhteys omaan kehoon, sen ulottuvuuksiin, mutta myös rajoitteisiin. Yhdessä lähestymme asanaharjoittelua osana kehotuntemuksen ja itsetuntemuksen lisäämistä, ennemminkin, kuin ulkoista muotoa korostaen. Hannan joogaopetuksessa tärkeää on myös tutkittu tieto ja anatominen ymmärrys. 

Hiljaisen mielen joogatunnit voit tarkistaa myös sähköisestä ajanvarausjärjestelmästä.

Viikkotunnit tapahtuvat pääosin kurssimuotoisesti, eli asiakkaat varaavat yhdelle viikkotunnille pysyvän paikan kevät- ja syyskaudeksi. Kuitenkin, mikäli joku kerta jää välistä vaikka sairastelun tai matkan vuoksi, varaus on todella helppo perua järjestelmästä viimeistään edellisenä päivänä ja vastaavasti varata paikka haluamalleen korvaavalle viikkotunnille. Kaikilla viikkotuntilaiset saavat myös käyttöönsä ko. kauden onlinetuntitallenteet, eli vakiotuntien ohella voi myös joogailla kotona omaan tahtiin niin paljon, kuin haluaa.

Viikkotuntien lisäksi voit myös osallistua ylimääräisille tunneille tai jos sinulla ei ole vakiopaikkaa viikkotunneilla, voit myös tulla kokeilemaan joogaa tai osallistua yksittäisille tunneille 10 kerran kortilla tai kertamaksulla. Hinnasto-sivulta voit tarkistaa tuntien ja kurssien hinnat. 

Joogasali sijaitsee Kuopion keskustassa osoitteessa Tulliportinkatu 19 (Kuopion Astangajoogasali). Joogasalin sisäänkäynti on Kuninkaankadun puolella (26:n puolelta, B-rappu, 2krs). Alaoven ovikoodin saat varaussähköpostissa. 

Ennen ensimmäistä tuntia on hyvä olla yhteydessä Hannaan sähköpostitse hanna@hiljainenmieli.fi. Tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen sekä kuvaukset joogatunneista löydät alla olevista linkeistä. 

Ilmoittautuminen tunneille:

Jos olet Hiljaisen Mielen uusi asiakas, voit ilmoittautua tunneille mukaan henkilökohtaisesti laittamalla sähköpostia osoitteeseen hanna@hiljainenmieli.fi. Ilmoittautumisen jälkeen saat käyttäjätunnukset ja varaukset ajanvarausjärjestelmään, jonka jälkeen voit hallinnoida omia varauksiasi ja varata uusia tunteja.

Viikkotuntien kausipaikat laskutetaan n. kaksi viikkoa ennen kauden alkua ja kausipaikan varaus on sitova sen jälkeen, kun kausi on laskutettu. Tämän jälkeen onnistuu kuitenkin siirto toiseen ryhmään, jos ryhmässä on tilaa.

Sähköinen varausjärjestelmä ja tuntien peruutukset

Tuntivaraukset hoituvat sähköisen varausjärjestelmän (Digital Booker) kautta. Järjestelmästä tulee jokaiselle osallistujalle käyttäjätunnus sähköpostiin sekä automaattinen varaus varaamilleen viikkotunneille. Jos alkuperäisiin varauksiin ei tule muutoksia tai peruutuksia, asiakkaan ei tarvitse tehdä mitään, vaan viikkotuntivaraus on automaattisesti voimassa. Siinä tapauksessa, että et pääse osallistumaan jollekin tunnille, varaus on todella helppo perua järjestelmästä viimeistään edellisenä päivänä, ja vastaavasti varata paikka haluamallaan korvaavalla viikkotunnilla. Peruutusjärjestelmän tehokas käyttö on kaikkien etu, sillä se mahdollistaa tuntien korvausjärjestelmän toimivuuden. Osa tunneista on täynnä ja perumalla paikkansa silloin, kun ei pääse mukaan, voi joku toinen tulla tilalle.

Sähköiseen varausjärjestelmään pääset täältäVäliin jääneen kerran voi korvata normaaleilla viikkotunneilla (ei erikoistunneilla). Sähköiseen varausjärjestelmään on erikseen merkitty erikoistunnit, joita korvausjärjestelmä ei koske.

Viikkotuntilaisten edut

Vakioviikkotunnin etuna on, että sinulla on aina oma paikka tiedossa ilman erityistä joka viikkoista varaamista. Viikkotuntilaisena saat myös käyttöönsi koko kauden onlinetuntitallenteet, eli vakiotuntien ohella voit myös joogailla kotona omaan tahtiin niin paljon, kuin haluat. Ja vaikka sinulla olisi vakiovaraus yhteen ryhmään, esteen sattuessa voit käydä korvaamassa väliin jääneen kerran toisessa ryhmässä. Vähintään kahden viikkotunnin ostaja saa kaikista varauksistaan 5 %:n alennuksen.

Vähintään yhden viikkotunnin tai kurssipaikan varanneet saavat jatkossa ennakkovaraajan edun sekä mahdollisia alennuksia kaikkiin Hiljaisen Mielen extratapahtumiin. Tiedotan siis jatkossa viikkotuntilaisille aina ensimmäisenä tulevista tapahtumista.


 

Asiakkaiden palautteita viikkotunneilta: