Joogatunnit - Hiljainen Mieli

Hiljainen Mieli tarjoaa erilaisia joogatunteja voimakkaammasta lempeämpään Kuopiossa. Viikkotarjonnassa on voimistavaa, energisoivaa, kehoa ja mieltä avaavaa ja hengityksen tahdissa liikkuvaa hathajoogaa  ja rauhoittavaa, palauttavaa ja rentouttavaa yinjoogaa. Joogan perusteisiin kehotietoisuuden näkökulmasta pääsee tutustumaan sunnuntain joogan aloituskurssin merkeissä. Tuntien kuvaukset löydät täältä ja viikkoaikataulun alla olevasta lukujärjestyksestä.

Hannan lähestymistapa joogaan on hyvin kehotietoisuuslähtöinen, tavoitteena löytää yhteys omaan kehoon, sen ulottuvuuksiin, mutta myös rajoitteisiin. Yhdessä lähestymme asanaharjoittelua osana kehotuntemuksen ja itsetuntemuksen lisäämistä, ennemminkin, kuin ulkoista muotoa korostaen. Hannan joogaopetuksessa tärkeää on myös tutkittu tieto ja anatominen ymmärrys. 

Hiljaisen mielen joogatunnit voit tarkistaa myös sähköisestä ajanvarausjärjestelmästä.

Viikkotunnit tapahtuvat pääosin kurssimuotoisesti, eli asiakkaat varaavat yhdelle viikkotunnille pysyvän paikan kevät- ja syyskaudeksi. Kuitenkin, mikäli joku kerta jää välistä vaikka sairastelun tai matkan vuoksi, varaus on todella helppo perua järjestelmästä viimeistään edellisenä päivänä ja vastaavasti varata paikka haluamalleen korvaavalle viikkotunnille. Viikkotuntien lisäksi voit myös osallistua ylimääräisille tunneille tai jos sinulla ei ole vakiopaikkaa viikkotunneilla, voit myös tulla kokeilemaan joogaa tai osallistua yksittäisille tunneille 10 kerran kortilla tai kertamaksulla. Hinnasto-sivulta voit tarkistaa tuntien ja kurssien hinnat. 

Joogasali sijaitsee Kuopion keskustassa osoitteessa Tulliportinkatu 19 (Kuopion Astangajoogasali). Joogasalin sisäänkäynti on Kuninkaankadun puolella (26:n puolelta, B-rappu, 2krs). Alaoven ovikoodi on 5050. 

Ennen ensimmäistä tuntia on hyvä olla yhteydessä Hannaan sähköpostitse hanna@hiljainenmieli.fi. Tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen sekä kuvaukset joogatunneista löydät alla olevista linkeistä. 


 

Asiakkaiden palautteita viikkotunneilta: