Joogatunnit

Tervetuloa joogan viikkotunneille ja kursseille Kuopiossa ja verkossa!

Hiljainen Mieli tarjoaa erilaisia joogatunteja voimakkaammasta lempeämpään Kuopiossa. Viikkotarjonnassa on voimistavaa, energisoivaa, kehoa ja mieltä avaavaa ja hengityksen tahdissa liikkuvaa hathajoogaa  ja rauhoittavaa, palauttavaa ja rentouttavaa yinjoogaa. Tuntien kuvaukset löydät täältä ja viikkoaikataulun alla olevasta lukujärjestyksestä

Varaa paikkasi kevään 2024 tunneille laittamalla viestiä hanna@hiljainenmieli.fi.

Joogatunnit / kevät 2024:

  • Sunnuntain hathajooga klo 17:10-18:10, koko kauden hinta 180 eur per kausi (15 tuntia) – ryhmä täynnä
  • Sunnuntain yinjooga klo 18:30-19:30, koko kauden hinta 180 eur per kausi (15 tuntia)- ryhmä täynnä
  • Tiistain hathajooga klo 17:30-18:30, koko kauden hinta 180 eur per kausi (15 tuntia) – ryhmässä tilaa
  • Tiistain yinjooga klo 18:50-19:50, koko kauden hinta 180 eur per kausi (15 tuntia) – ryhmässä tilaa

Voit varata paikan alustavasti 31.12.2023 saakka. 1.1.2024 varaukset muuttuvat sitoviksi, ellei niitä peruuteta ennen sitä. Kurssit laskutetaan tammikuun alussa. 

Verkkotunnit maksutta tammikuun loppuun saakka käyttöön?

Kevään 2024 tunneille sitovasti paikan varanneet saavat kevätkauden hatha- tai yinjoogan viikkotunnit TAI Joogan perusteet-verkkokurssin kesän ajaksi (15.12.-31.1.2024) käyttöönsä veloituksetta. Tässä tapauksessa puolet kevätkurssin hinnasta laskutetaan varausmaksuna joulukuun 2023 aikana. Peruutuksen sattuessa varausmaksua ei palauteta, mutta jos kävisi jotain etkä pääsisikään mukaan, sinulla on silti joogat mukanasi tammikuun puoliväliin saakka. 

Joogan perusteisiin kehotietoisuuden näkökulmasta pääsee tutustumaan joogan aloituskurssin merkeissä sekä Kuopiossa, että verkossa

Varauskäytännöt

Hiljaisen Mielen lähestymistapa joogaan on hyvin kehotietoisuuslähtöinen, tavoitteena löytää yhteys omaan kehoon, sen ulottuvuuksiin, mutta myös rajoitteisiin. Yhdessä lähestymme asanaharjoittelua osana kehotuntemuksen ja itsetuntemuksen lisäämistä, ennemminkin, kuin ulkoista muotoa korostaen. Hannan joogaopetuksessa tärkeää on myös tutkittu tieto ja anatominen ymmärrys. 

Hiljaisen mielen joogatunnit voit tarkistaa myös sähköisestä ajanvarausjärjestelmästä.

Viikkotunnit tapahtuvat pääosin kurssimuotoisesti, eli asiakkaat varaavat yhdelle viikkotunnille pysyvän paikan kevät- ja syyskaudeksi. Ennen kauden alkua voi varata ainoastaan koko kauden paikkoja. Kauden alettua, mikäli vakiopaikat eivät ole täynnä, voi mukaan tulla myös yksittäisinä kertoina.

Varaa paikkasi kevään 2024 tunneille laittamalla viestiä hanna@hiljainenmieli.fi.

Kuitenkin, mikäli joku kerta jää välistä vaikka sairastelun tai matkan vuoksi, varaus on todella helppo perua järjestelmästä viimeistään edellisenä päivänä ja vastaavasti varata paikka haluamalleen korvaavalle viikkotunnille.

Viikkotuntien lisäksi voit myös osallistua ylimääräisille tunneille tai jos sinulla ei ole vakiopaikkaa viikkotunneilla, voit myös tulla kokeilemaan joogaa tai osallistua yksittäisille tunneille 10 kerran kortilla tai kertamaksulla. Hinnasto-sivulta voit tarkistaa tuntien ja kurssien hinnat. 

Joogasali sijaitsee Kuopion keskustassa osoitteessa Tulliportinkatu 19 (Kuopion Astangajoogasali). Joogasalin sisäänkäynti on Kuninkaankadun puolella (26:n puolelta, B-rappu, 2krs). Alaoven ovikoodin saat varaussähköpostissa. 

Ennen ensimmäistä tuntia on hyvä olla yhteydessä Hannaan sähköpostitse hanna@hiljainenmieli.fi. Tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen sekä kuvaukset joogatunneista löydät alla olevista linkeistä. 

Ilmoittautuminen tunneille:

Jos olet Hiljaisen Mielen uusi asiakas, voit ilmoittautua tunneille mukaan henkilökohtaisesti laittamalla sähköpostia osoitteeseen hanna@hiljainenmieli.fi. Ilmoittautumisen jälkeen saat käyttäjätunnukset ja varaukset ajanvarausjärjestelmään, jonka jälkeen voit hallinnoida omia varauksiasi ja varata uusia tunteja.

Viikkotuntien kausipaikat laskutetaan n. kaksi viikkoa ennen kauden alkua ja kausipaikan varaus on sitova sen jälkeen, kun kausi on laskutettu. Tämän jälkeen onnistuu kuitenkin siirto toiseen ryhmään, jos ryhmässä on tilaa.

Sähköinen varausjärjestelmä ja tuntien peruutukset

Tuntivaraukset hoituvat sähköisen varausjärjestelmän (Digital Booker) kautta. Järjestelmästä tulee jokaiselle osallistujalle käyttäjätunnus sähköpostiin sekä automaattinen varaus varaamilleen viikkotunneille. Jos alkuperäisiin varauksiin ei tule muutoksia tai peruutuksia, asiakkaan ei tarvitse tehdä mitään, vaan viikkotuntivaraus on automaattisesti voimassa. Siinä tapauksessa, että et pääse osallistumaan jollekin tunnille, varaus on todella helppo perua järjestelmästä viimeistään edellisenä päivänä, ja vastaavasti varata paikka haluamallaan korvaavalla viikkotunnilla. Peruutusjärjestelmän tehokas käyttö on kaikkien etu, sillä se mahdollistaa tuntien korvausjärjestelmän toimivuuden. Osa tunneista on täynnä ja perumalla paikkansa silloin, kun ei pääse mukaan, voi joku toinen tulla tilalle.

Sähköiseen varausjärjestelmään pääset täältäVäliin jääneen kerran voi korvata normaaleilla viikkotunneilla (ei erikoistunneilla). Sähköiseen varausjärjestelmään on erikseen merkitty erikoistunnit, joita korvausjärjestelmä ei koske.

Viikkotuntilaisten edut

Vakioviikkotunnin etuna on, että sinulla on aina oma paikka tiedossa ilman erityistä joka viikkoista varaamista. Ja vaikka sinulla olisi vakiovaraus yhteen ryhmään, esteen sattuessa voit käydä korvaamassa väliin jääneen kerran toisessa ryhmässä. Vähintään kahden viikkotunnin ostaja saa kaikista varauksistaan 5 %:n alennuksen.

Vähintään yhden viikkotunnin tai kurssipaikan varanneet saavat jatkossa ennakkovaraajan edun sekä mahdollisia alennuksia kaikkiin Hiljaisen Mielen extratapahtumiin. Tiedotan siis jatkossa viikkotuntilaisille aina ensimmäisenä tulevista tapahtumista.


 

Asiakkaiden palautteita viikkotunneilta: