Hathajooga, 15 tunnin kokonaisuus

Current Status
Not Enrolled
Price
99,00 XXX
Get Started

Tervetuloa mukaan hathajoogan pariin!

Olen iloinen, että olet mukana! Tässäpä alkuun lyhyt info liittyen tunteihin verkossa.

Hathajooga on 60 min avaava ja voimistava hathajoogatunti. Tunti koostuu joogan perusasanoista ja aurinkotervehdyksistä, joiden avulla avataan ja tasapainotetaan kehoa. Tunneilla liikutaan hengityksen tahdissa, harjoitellaan erilaisia hengitysharjoituksia ja jokaisen tunnin osana on aina myös rentoutuminen. Joskus tunti on dynaamisempi ja voimakkaampi, joskus taas kuulostelevampi. Viikoittainen hathajoogatunti kehittää kehonhallintaa, voimaa, tasapainoa sekä liikkuvuutta ja tarjoaa ihanan rauhoittavan hetken arjen keskellä. Voit lukea joogaopetukseni periaatteista lisää täällä.

Sisältö:

Tämä kokonaisuus pitää sisällään 15 hathajoogatuntia (60 min). Tunnit on kuvattu muutaman vuoden aikana osana Hiljaisen Mielen viikkotunteja. Tämä setti on koostettu yhtenäiseksi ja eheäksi kokonaisuudeksi ja se on tehtävissä joko yksittäisinä tunteina satunnaisessa järjestyksessä tai järjestyksessä kronologisesti edeten. Kaikki tunnit ovat käytettävissä heti ja ne ovat käytössäsi yhteensä viiden kuukauden ajan.

Seuraavassa on lyhyt kuvaus tuntien teemoista, näin voit halutessasi valita itsellesi sopivan harjoituksen. Yksityiskohtaisemmin kustakin harjoituksesta kerrotaan tunnin yhteydessä.

 1. Joogan merkitys itselle
 2. Keskittäytyminen
 3. Lantion avaus
 4. Keskivartalon tuki
 5. Yläselän liikkuvuus
 6. Nivelten liikkuvuus
 7. Maa-elementti 1
 8. Maa-elementti 2
 9. Vesi-elementti 1
 10. Vesi-elementti 2 (erityisteema turvan tunne kehossa)
 11. Tulielementti 1
 12. Tulielementti 2
 13. Ilma-elementti 1
 14. Ilmaelementti 2
 15. Kiitollisuus

Muistathan, että harjoitus on aina omasi. Tarvittaessa voit tehdä tunnista vain osan, esimerkiksi alun ja loppurentoutuksen, jättää jotain pois tai tehdä asanoita eri tavalla. Sinä olet tärkein opettajasi ja tiedät, mikä palvelee juuri sinua tässä hetkessä.

Olisi hyvä, jos käytössäsi olisi joogamaton lisäksi joogatiiliä sekä halutessasi loppurentoutusta varten viltti. Jos kotoa ei välineitä löydy, ei haittaa, pärjäät ilmankin :).

Yhteystiedot:

Jos mitä tahansa kysyttävää tulee, videoiden kanssa on ongelmia tai jokin asana ihmetyttää, tavoitat minut sähköpostitse hanna@hiljainenmieli.fi.

Hyviä hetkiä joogan parissa!

Hanna