Hathajoogan viikkotunnit – 8 tunnin kokoelma

Current Status
Not Enrolled
Price
80,00 XXX
Get Started

Tervetuloa mukaan hathajoogan pariin!

Olen iloinen, että olet mukana! Tässäpä alkuun lyhyt info liittyen viikkotunteihin verkossa.

Hathajooga on 60 min avaava ja voimistava hathajoogatunti. Tunti koostuu joogan perusasanoista ja aurinkotervehdyksistä, joiden avulla avataan ja tasapainotetaan kehoa. Tunneilla liikutaan hengityksen tahdissa, harjoitellaan erilaisia hengitysharjoituksia ja jokaisen tunnin osana on aina myös rentoutuminen. Joskus tunti on dynaamisempi ja voimakkaampi, joskus taas kuulostelevampi. Viikoittainen hathajoogatunti kehittää kehonhallintaa, voimaa, tasapainoa sekä liikkuvuutta ja tarjoaa ihanan rauhoittavan hetken arjen keskellä.

Jokainen tunti on erilainen kokonaisuus, joka on rakennettu jonkin teeman ympärille.Tämän kokoelman tunnit rakentuvat neljän pääteeman ympärille, jokaisella tunnilla on myös oma erityisteemansa. Jaksojen pääteemat ovat seuraavat:

  • Jakso 1: VOIMA (viikot 34 ja 36)
  • Jakso 2: VIRTAUS (viikot 38 ja 40)
  • Jakso 3: TASAPAINO (viikot 43 ja 46)
  • Jakso 4: AVAUS (viikot 47 ja 49)

Aikataulut:

Yinjoogan viikkotunnit – 8 tunnin kokoelma pitää sisällään 8 yinjoogatuntia (60 min). Tunnit on kuvattu Hiljaisen Mielen yinjoogatunneilla syksyllä 2021. Kaikki tunnit ovat käytettävissä 90 vrk tilauksesta. 

Olisi hyvä, jos käytössäsi olisi joogamaton lisäksi joogatiiliä sekä halutessasi loppurentoutusta varten viltti. Jos kotoa ei välineitä löydy, ei haittaa, pärjäät ilmankin :).