Hathajoogan viikkotunnit, kevät 2022

Current Status
Not Enrolled
Price
160,00 XXX
Get Started

Tervetuloa mukaan hathajoogan viikkotunneille!

Olen iloinen, että olet mukana! Tässäpä alkuun lyhyt info liittyen viikkotunteihin verkossa.

Hathajooga on 60 min avaava ja voimistava hathajoogatunti. Tunti koostuu joogan perusasanoista ja aurinkotervehdyksistä, joiden avulla avataan ja tasapainotetaan kehoa. Tunneilla liikutaan hengityksen tahdissa, harjoitellaan erilaisia hengitysharjoituksia ja jokaisen tunnin osana on aina myös rentoutuminen. Joskus tunti on dynaamisempi ja voimakkaampi, joskus taas kuulostelevampi. Viikoittainen hathajoogatunti kehittää kehonhallintaa, voimaa, tasapainoa sekä liikkuvuutta ja tarjoaa ihanan rauhoittavan hetken arjen keskellä.

Jokainen tunti on erilainen kokonaisuus, joka on rakennettu jonkin teeman ympärille. Kevään 2022 tunnit rakentuvat neljän pääteeman eli neljän elementin ympärille, jokaisella tunnilla on myös oma erityisteemansa. Jaksojen pääteemat ovat seuraavat:

  • Jakso 1:  MAA
  • Jakso 2: VESI 
  • Jakso 3: TULI
  • Jakso 4: ILMA

Aikataulut:

Kevään 2022 hathajooga pitää sisällään 16 hathajoogatuntia (60 min). Etätunnit kuvataan pääsääntöisesti Hiljaisen Mielen sunnuntain hathajoogatunneilla. Uusi tunti tulee verkkoon aina viimeistään jokaisen viikon perjantaina (usein jo aiemminkin) – tunnit eivät siis ole striimattuja. Ensimmäinen tunti tulee tehtäväksi verkossa pe 28.1., seuraavat joka viikon perjantaina (pl. viikko 10) ja kaikki tunnit ovat käytössä 31.5.2022 saakka. 

Olisi hyvä, jos käytössäsi olisi joogamaton lisäksi joogatiiliä sekä halutessasi loppurentoutusta varten viltti. Jos kotoa ei välineitä löydy, ei haittaa, pärjäät ilmankin :).