Hathajoogan viikkotunnit, kevät 2023

Current Status
Not Enrolled
Price
160,00 XXX
Get Started

Tervetuloa mukaan hathajoogan viikkotunneille!

Olen iloinen, että olet mukana! Tässäpä alkuun lyhyt info liittyen viikkotunteihin verkossa.

Hathajooga on 60 min avaava ja voimistava hathajoogatunti. Tunti koostuu joogan perusasanoista ja aurinkotervehdyksistä, joiden avulla avataan ja tasapainotetaan kehoa. Tunneilla liikutaan hengityksen tahdissa, harjoitellaan erilaisia hengitysharjoituksia ja jokaisen tunnin osana on aina myös rentoutuminen. Joskus tunti on dynaamisempi ja voimakkaampi, joskus taas kuulostelevampi. Viikoittainen hathajoogatunti kehittää kehonhallintaa, voimaa, tasapainoa sekä liikkuvuutta ja tarjoaa ihanan rauhoittavan hetken arjen keskellä.

Aikataulut:

Kevään 2023 hathajooga pitää sisällään 15 hathajoogatuntia (60 min). Etätunnit kuvataan pääsääntöisesti Hiljaisen Mielen sunnuntain hathajoogatunneilla. Uusi tunti tulee verkkoon aina viimeistään jokaisen viikon perjantaina (usein jo aiemminkin) – tunnit eivät siis ole striimattuja. Ensimmäinen tunti tulee tehtäväksi verkossa pe 27.1., seuraavat joka viikon perjantaina (pl. viikko 10) ja kaikki tunnit ovat käytössä 31.5.2023 saakka. 

Olisi hyvä, jos käytössäsi olisi joogamaton lisäksi joogatiiliä sekä halutessasi loppurentoutusta varten viltti. Jos kotoa ei välineitä löydy, ei haittaa, pärjäät ilmankin :).

Yhteystiedot:

Jos mitä tahansa kysyttävää tulee, videoiden kanssa on ongelmia tai jokin asana ihmetyttää, tavoitat minut sähköpostitse hanna@hiljainenmieli.fi. 

Hyvää joogakevättä!
Hanna