Joogakortit / Oman elämän intuitiokortit

Oman elämän intuitiokortit on korttipakka, joka avaa kehosi ja sydämesi. Kortit vievät sinut syvän, intuitiivisen viisautesi äärelle johdatellen sinut kuulemaan oman äänesi ja auttaa sinua astumaan omaan voimaasi polullasi kohti unelmaelämääsi.

Korttipakka koostuu yhteensä 40 kortista, jossa toisella puolella on jooga-asana ja kääntöpuolella siihen liittyvä voimakysymys. Korttien asanat on suunniteltu tukemaan kehotasolla kutakin kysymystä ja sen sisältämää energiaa: joko tuomaan voimaa, nostattamaan energiaa, rauhoittamaan, avaamaan ajattelua tai maadoittamaan.

Voit käyttää asanoita ja kysymyksiä myös erillään tuomaan intention meditaatiohetkeen, pitkälle lenkille tai vaikka luovan kirjoituksen tueksi. Voit myös käyttää pakan kuvia oman joogaharjoituksesi koostamiseksi, ja antaa ajatusten levätä kehon avautuessa. Kortit soveltuvat sekä pidempään jooganneille, että aivan uusille joogan ystäville: tärkeintä ei ole asanan ulkoinen muoto, vaan sen herättämä sisäinen tunne.

Oman elämän intuitio-kortit ovat myynnissä nyt!

Voit tilata kortit suoraan verkkokaupasta https://www.hiljainenmieli.fi/tuote/oman-elaman-intuitiokortit/. Kortit ovat toimitettavissa joko postitse tai jos käyt joogatunneillani, voit vieläpä säästää postikuluissa ja saada omat korttisi toimitettuna suoraan tunneille.

Esimerkkitapoja käyttää Oman elämän intuitiokortteja:

  • Nosta sarja kortteja joogaharjoituksesi tueksi sekä yksi kysymyskortti antamaan suunnan ajatuksillesi harjoituksen ajaksi. Harjoituksen lopuksi voit mietiskellä tai vaikka kirjoittaa intuitiivisesti vastauksen kysymykseen.
  • Nosta yksi kortti ja tutki sen tuomaa kysymystä. Miksi kysymys on sinulle ajankohtainen? Tee kortin asana ja anna vastauksen kummuta sisältäsi. Tuleeko mieleesi kenties mielikuvia, muistoja tai tunteita? Miten ne ohjaavat sinua kohti vastausta?
  • Nosta yksi kortti viikon aluksi antamaan suunnan alitajuisille ajatuksillesi. Tee kortin asana ja mietiskele kysymystä päivittäin. Kuulostele ja huomioi, miten vastaus muotoutuu viikon aikana.