Onlinetunnit

Polulla vuokrattavanasi on erilaisia joogan onlinetunteja: rentouttavaa ja palauttavaa yinjoogaa, avaavaa ja vahvistavaa hathajoogaa ja hengityksen mukana virtaavaa, energisoivaa flowjoogaa!

Tuntivalikoima päivittyy sivustolle koko ajan ja vuokrattavana on myös erilaisia useamman tunnin paketteja. Joogapaketti 3*5 tuntia pitää sisällään viisi hathajoogatuntia, viisi yinjoogatuntia ja viisi flowjoogatuntia. Tiettyyn joogatyyliin tykästyneet voivat myös ostaa viiden tunnin kokonaisuuksia hatha, yin- tai flowjoogaa.

Yhden yksittäisen tunnin vuokrausaika on yksi viikko, eli voit tehdä harjoituksen useamman kerran viikon aikana. Paketeissa käyttöaika on kuvattu erikseen kunkin tuotteen sivustolla.

Hiljaisen Mielen onlinetunteihin pääset tutustumaan alla olevista linkeistä. Tervetuloa mukaan!

Kun ilmoittaudut kurssille tai onlinetunnille ensimmäistä kertaa, järjestelmä luo sinulle automaattisesti käyttäjätunnuksen ja kirjaa sinut sisään. Näin pääset heti käyttämään kurssia. Jatkossa kaikki kurssisi ja onlinetuntisi löytyvät oman tilin alta. Käyttäjätunnuksenasi toimii sähköpostiosoitteesi ja saat luotua itsellesi uuden salasanan Sanasana unohtunut-linkistä.