Palvelut

Tarjoan palveluita sekä yksilöille, ryhmille että yrityksille.

Säännöllisiä viikkotunteja järjestetään sekä aamupäivisin että iltaisin. Lisäksi pidän joogan aloituskursseja, joiden kesto vaihtelee. Järjestän myös säännöllisesti 1,5-2,5 tunnin yksityisiä ja yleisiä joogatyöpajoja sekä joogasaleilla, kodeissa että työpaikoilla. Oman tarinan äärellä -viikonloppuretriittejä tullaan järjestelmään ainakin muutamia vuodessa, seuraathan ilmoittelua.

Yrityksille pidän sopimuksen mukaan joogatunteja Kuopiossa ja lähialueilla. Tuntien tavoitteena on vähentää istumatyön haittoja ja parantaa kehon ja mielen hyvinvointia. Palveluihini kuuluvat myös hyvinvointiin liittyvät luennot ja työpajat, aiheina mm. pysähtyminen, rentoutuminen ja stressistä palautuminen, hengitys, ajanhallinta (työ)elämässä sekä arvotyöskentely eli henkilökohtaisten ja organisaation arvojen merkitys yksilön (työ)hyvinvoinnille. Kysy tarjousta!

Viikkotunneilla yinjoogaa, hathajoogaa sekä äiti-vauvajoogaa.

Aloituskursseja joogasta.

Työpajoja.

Oman tarinan äärellä -retriitti: tule mukaan viettämään hyvinvoinnin ja oman tarinan tutkimisen viitoittamaa viikonloppua. Tarinamme äärellä huolehdimme myös kehon ja mielen hyvinvoinnista lempeillä joogaharjoituksilla, kynttilänvalolla ja takkatulella, rantasaunalla ja ravitsevalla kasvisruoalla. Kohtaamme itsemme ja toisemme ja olemme läsnä, mutta emme unohda jokaisen tarvetta vetäytyä myös välillä yksin pohtimaan ja kuulostelemaan. Retriitille osallistuminen ei edellytä ennakkokokemusta joogasta.