Astu hyvinvoinnin Polulle!

 

Tervetuloa astumaan Polulle!

Maastossa polku voi olla tasaiseksi tallattu, hyväksi havaittu reitti tai lähes näkymättömissä oleva, mutta käyttäjänsä hyvin tuntema ja tietävä. Polku on usein oikoreitti tai sitten se voi olla tulevan maantien pohja. 

Polku on myös valinta edetä elämässä tiettyyn suuntaan ja jokainen meistä haluaa varmaankin luoda ja valita itse elämänsä polut ja reitit. Joskus kuitenkin valittu ura on niin syvä, että siitä voi olla vaikea päästä ylös tai vaihtoehtoja reitillä niin paljon, että niiden välillä valinta on vaikeaa. Juuri siksi poluilla on kuitenkin tienviittoja, jotka voivat opastaa oikeaan suuntaan silloin, kun reitti on epäselvä tai vaihtoehtoja on useita.


Jos olet niin onnekas, että löydät elämäntavan, josta pidät, sinun on löydettävä enää rohkeutta elää sen mukaisesti.

John Irving

Polku joogan ja hyvinvoinnin maailmaan

Polku on Hiljaisen Mielen verkkokauppa, digitaalisten palveluiden sivusto ja verkkokurssialusta. Polulta löydät joogan onlinetunteja, joogaan ja hyvinvointiin verkkokursseja ja joogatuntipaketteja.

Polulla voit ottaa ensimmäisen askeleesi joogan maailmaan Joogan perusteet-verkkokurssilla, jatkaa joogan polulla onlinetuntien ja jatkokurssien parissa sekä hypätä kehon ja mielen hyvinvoinnin maailmaan. 

Verkkokursseihin ja onlinetunteihin pääset tutustumaan alla olevista linkeistä. Tervetuloa mukaan! “Inhimillinen onni riippuu olennaisesti siitä, että jokainen haluaa olla sitä, mitä on”

Erasmus

Tutustu verkkokaupan tilaus- ja sopimusehtoihin ja tietosuoja- ja rekisteriselosteeseemme