Astu hyvinvoinnin Polulle! - Hiljainen Mieli

Tervetuloa astumaan Polulle!

Maastossa polku voi olla tasaiseksi tallattu, hyväksi havaittu reitti tai lähes näkymättömissä oleva, mutta käyttäjänsä hyvin tuntema ja tietävä. Polku on usein oikoreitti tai sitten se voi olla tulevan maantien pohja. 

Polku on myös valinta edetä elämässä tiettyyn suuntaan ja jokainen meistä haluaa varmaankin luoda ja valita itse elämänsä polut ja reitit. Joskus kuitenkin valittu ura on niin syvä, että siitä voi olla vaikea päästä ylös tai vaihtoehtoja reitillä niin paljon, että niiden välillä valinta on vaikeaa. Juuri siksi poluilla on kuitenkin tienviittoja, jotka voivat opastaa oikeaan suuntaan silloin, kun reitti on epäselvä tai vaihtoehtoja on useita.


Jos olet niin onnekas, että löydät elämäntavan, josta pidät, sinun on löydettävä enää rohkeutta elää sen mukaisesti.

John Irving

Polku joogan ja hyvinvoinnin maailmaan

Polku on Hiljaisen Mielen verkkokauppa, digitaalisten palveluiden sivusto ja verkkokurssialusta. Polulta löydät joogan onlinetunteja, joogaan ja hyvinvointiin verkkokursseja ja tulevaisuudessa myös esimerkiksi lahjakortteja tai joogatarvikkeita.

Polulla voit ottaa ensimmäisen askeleesi joogan maailmaan Joogan perusteet-verkkokurssilla, jatkaa joogan polulla onlinetuntien ja jatkokurssien parissa sekä hypätä kehon ja mielen hyvinvoinnin maailmaan. Jatkossa Polulle tulevat myyntiin myös mm. lahjakortit ja 10 kerran kortit. 

Ensimmäinen verkkokurssi käynnistyy 8.6.2020 Joogan perusteet-verkkokurssin merkeissä. Kesän joogailuja silmällä pitäen aivan pian ostettavaksi tulee kesän monipuolinen joogapaketti, joka pitää sisällään viisi hathajoogatuntia, viisi yinjoogatuntia ja viisi flowjoogatuntia. Tiettyyn joogatyyliin tykästyneet voivat myös ostaa useamman tunnin kursseja hatha, yin- tai flowjoogaa. 

Verkkokursseihin ja onlinetunteihin pääset tutustumaan alla olevista linkeistä. Tervetuloa mukaan! “Inhimillinen onni riippuu olennaisesti siitä, että jokainen haluaa olla sitä, mitä on”

Erasmus

Tutustu verkkokaupan tilaus- ja sopimusehtoihin ja tietosuoja- ja rekisteriselosteeseemme