Astu hyvinvoinnin Polulle!

Tervetuloa astumaan joogan ja hyvinvoinnin Polulle!

Polku on Hiljaisen Mielen verkkokauppa, digitaalisten palveluiden sivusto ja verkkokurssialusta. Polulta löydät joogan onlinetunteja, joogaan ja hyvinvointiin verkkokursseja ja joogatuntipaketteja.

Polulla voit ottaa ensimmäisen askeleesi joogan maailmaan Joogan perusteet-verkkokurssilla, jatkaa joogan polulla onlinetuntien ja jatkokurssien parissa sekä hypätä kehon ja mielen hyvinvoinnin maailmaan. 

Verkkokursseihin ja onlinetunteihin pääset tutustumaan alla olevista linkeistä. Tervetuloa mukaan! 


Maastossa polku voi olla tasaiseksi tallattu, hyväksi havaittu reitti tai lähes näkymättömissä oleva, mutta käyttäjänsä hyvin tuntema ja tietävä. Polku on usein oikoreitti tai sitten se voi olla tulevan maantien pohja.

Polku on myös valinta edetä elämässä tiettyyn suuntaan ja jokainen meistä haluaa varmaankin luoda ja valita itse elämänsä polut ja reitit. Joskus kuitenkin valittu ura on niin syvä, että siitä voi olla vaikea päästä ylös tai vaihtoehtoja reitillä niin paljon, että niiden välillä valinta on vaikeaa. Juuri siksi poluilla on kuitenkin tienviittoja, jotka voivat opastaa oikeaan suuntaan silloin, kun reitti on epäselvä tai vaihtoehtoja on useita. 

Mitkä ovat sinun tienviittojasi? Kehon viestit, tuntemukset, tunteet, kokemukset, intuitio, toiset ihmiset? Kun löydät oman polkusi, pidä siitä kiinni! Kuten kirjailija John Irving kirjassaan Ihmeiden tie on sanonut:

Jos olet niin onnekas, että löydät elämäntavan, josta pidät, sinun on löydettävä enää rohkeutta elää sen mukaisesti.


Tutustu verkkokaupan tilaus- ja sopimusehtoihin ja tietosuoja- ja rekisteriselosteeseemme