Retriitit ja ryhmävalmennukset - Hiljainen Mieli

Hiljainen Mieli järjestää säännöllisesti eri teemoihin liittyviä retriittejä sekä ryhmävalmennuksia. Ryhmän voima on vahva ja usein toisen sanomana omatkin ajatuksemme jäsentyvät ja asettuvat aivan uusiin uomiin. 

Sanana retriitti tarkoittaa alunperin erilleen vetäytymistä. Retriittien tarkoituksena onkin mahdollistaa vetäytyminen hetkeksi arjen  velvoitteista oman elämän, hyvinvoinnin ja palautumisen äärelle. Retriitit järjestetään pääsääntöisesti maaseudulla idyllisellä ja kauniilla paikalla luonnon rauhassa. Retriitit järjestetään usein yhteistyössä toisen ohjaajan kanssa. 

Ryhmävalmennukset ovat konkreettisia,  tavoitteellisia ja pitkäkestoisia prosesseja kohti muutosta.  Ryhmävalmennusten kesto on useita kuukausia, sillä pysyvät muutokset tapahtuvat hitaasti ja tarvitsevat aikaa kypsyäkseen ja muotoutuakseen oikeaan muotoonsa.

Hiljainen Mieli järjestää ryhmävalmennuksia yhteistyössä Kohisevankoski-coachingyrityksen kanssa.  


Työyhteisöcoachin huippuvalmennus, Kuopio 2021

Kohtaatko työssäsi ihmisten välisiä vuorovaikutuksen haasteita? Toimitko työyhteisösi sisäisenä coachina tai valmentajana? Oletko sinä juuri se, jonka luokse työyhteisösi työuupunut ensimmäisenä astelee? Tai oletko esihenkilö, joka haluaa saada työntekijänsä loistamaan ja onnistumaan? 

Työyhteisöcoachin huippuvalmennuksessa kehität omia kyvykkyyksiäsi ja taitojasi kohdata ja ymmärtää ihmisiä ja vuorovaikutustilanteita, jolloin voit jatkossa auttaa koko työyhteisöäsi ja sen yksilöitä kasvamaan ja kehittymään.

Valmennus antaa sinulle pätevyyden ja konkreettiset työkalut toimia työyhteisösi coachina tai valmentavana johtajana. Valmennus on hyvin konkreettinen: coachingtaito kulkee läpileikkaavana teemana harjoituksien ja työkalujen muodossa kaikkien osioiden läpi.


Oman tarinan äärellä-retriitti 16.-18.4.2021

Oman tarinan äärellä-retriitillä laskeudumme hetkeksi kuulostelemaan, mitä Sinulle kuuluu juuri nyt. Saat pysähtyä ja levätä. Ennen kaikkea pääset tutkimaan omaa tarinasi ja matkallasi kertyneitä voimia, vahvuuksia ja viisauksia.

Viikonlopun aikana pääset tuetusti tutkimaan omaa elämäntarinaasi ja opit tarkastelemaan sitä uusista näkökulmista. Löydät sisäiset voimasi ja vahvuutesi, ja opit ottamaan ensi askelia voimiesi viitoittamalla polulla.


Menneitä ja tulevia retriittejä:

Joogaa ja villiyrttejä-viikonloppuretriitti 28.-30.5.2021

Oman tarinan äärellä-viikonloppuretriitti 16.-18.4.2021

Ratsastus & Jooga – aikuisten kesäleiri 10-12.7.2020

Oman tarinan äärellä-viikonloppuretriitti 3.-5.1.2020

Hiljaisuuden retriitti 3.-5.4.2020

Oman tarinan äärellä-viikonloppuretriitti 13.-15.12.2019 

Kehon ja mielen yhteys-viikonloppuretriitti 15.-17.3.2019

Voit kysyä tulevista retriiteistä lisätietoa Hannalta hanna@hiljainenmieli.fi. Kaikista tulevista retriiteistä tulee lisätietoa myös sekä nettisivuille, että facebookiin heti niiden varmistuttua.  

 


Asiakkaiden palautteita aikaisemmilta retriiteiltä: