Tapahtumat – Flowjoogan intensiivi verkossa 25.3.2020 alkaen

Tule mukaan hyödyntämään kotinurkissa pyöriminen ja kokeilemaan hieman liikkuvampaa joogaharjoitusta joka keskiviikkoisella flowjoogatunnilla, korona-aikaan tietysti verkossa!

Virtaavalla flow-tunnilla liikutaan hengityksen mukana sekä vahvistetaan, energisoidaan ja tasapainotetaan kehoa ja mieltä. Tunti rakentuu hathajoogan perusasanoista ja aurinkotervehdyssarjoista, joiden avulla haetaan voimaa, energiaa ja avausta koko kehoon. Tunti kehittää kehonhallintaa, voimaa, kestävyyttä, tasapainoa ja lisää liikkuvuutta. Tunti on hieman hathajoogatuntia liikkuvampi, mutta ei vaadi mitään erityistaustaa flowjoogasta: se soveltuu joogeille, joilla on hieman taustaa hathajoogasta.

Flow-joogan intensiivi kestää yhteensä viisi viikkoa ja voit tulla mukaan koska tahansa. Joka keskiviikko saat yhden täyspitkän (75 min) joogaharjoituksen, jota sinulla on aikaa tehdä viikon ajan. Voit osallistua joko yhdelle tai kaikille tunneille. Yhden harjoituksen hinta on 13 eur, koko setti 50 eur (sis. alv). Tunnit maksetaan joko tilille tai liikuntaeduilla (Smartum, Edenred, Eazybreak, ePassi).

Voit ilmoittautua mukaan laittamalla viestin osoitteeseen hanna@hiljainenmieli.fi.

Tervetuloa!