Tapahtumat | Sunnuntain pitkä yinjoogaharjoitus

Tervetuloa aloittamaan uusi vuosi sunnuntai-illan pitkän yinjoogaharjoituksen parissa su 12.1.2020 klo 18:00-19:30.

Tuomme kehon ja mielen hetkeen hengitysharjoitusten, pitkäkestoisten yinjooga-asanoiden ja rentoutuksen avulla ja nautimme hetkestä, jossa ei ole läsnä kiire, suorittaminen tai tekeminen. Voidaan vain olla ja pysähtyä.

Yinjooga on staattinen joogatyyli, jossa lihaksien sijaan keskitytään kehon fasciakalvoihin ja sidekudoksiin. Kyseessä on kaikille sopiva ja hyödyllinen harjoitusmuoto, joka edistää fasciakalvojen ja sidekudosalueiden aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia sekä parantaa nivelten liikkuvuutta.

Yinjoogaharjoitus joogasalin rauhassa on todellinen lepohetki ja aika itselle kiireisen elämän keskellä. Harjoitus rauhoittaa ihanasti mieltä, sillä kun keho malttaa asettua aloilleen ja päästää vähän kerrallaan irti kireyksistä, myös mieli lähtee päästämään irti vaatimuksista, stressistä ja kiireestä.

Pitkän yinjoogaharjoituksen hinta on 18 eur (sis alv). Voit ilmoittautua mukaan laittamalla sähköpostia hannam.kumpulainen@gmail.com. Mukaan mahtuu 15 henkilöä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja tunti järjestetään, jos osallistujia vähintään kahdeksan henkilöä. Ilmoittautuminen on sitova. Maksuvälineinä käyvät Smartumin, Edenredin, ePassin ja Eazybreakin liikuntaedut.

Tervetuloa!