Tapahtumat | Yinjoogaa hyväntekeväisyydelle + kakkua!

Viikkoa ennen joulua järjestämme hyväntekeväisyystunnin yinjoogan parissa. Tunti itsessään on osallistujille maksuton, en siis kerää tai kysele osallistumismaksuja. Sitä vastoin jokainen voi itse omantuntonsa mukaan valita itselleen sopivan summan ja ohjata sen suoraan valitsemaansa hyväntekeväisyyskohteeseen. Voit ehdottaa myös sopivia kohteita kommentoimalla tätä julkaisua, näin toisetkin saavat hyviä vinkkejä.

Samalla voit tuplata hyvän, helpottaa joulukiireitä ja tilata jouluksi kakun kotiin! Vai vietkö naapurille tai ystävälle kukan sijaan kakun? Hiljaisen Mielen asiakas leipoo tilauksesta kakkuja, jotka voit lunastaa hyväntekeväisyysjoogan yhteydessä tai erikseen sovittuna hetkenä Kuopion keskustasta. Voit myös tilata kakkuja, vaikket joogaan osallistuisikaan.

Siispä tervetuloa rauhoittamaan loppuvuoden kiireitä tiistaina yinjoogaharjoitukseen tiistaina 17.12.2019 klo 19:00-20:00. Tuomme kehon ja mielen hetkeen pitkäkestoisten yinjooga-asanoiden parissa ja nautimme hetkestä, jossa ei ole läsnä kiire, suorittaminen tai tekeminen. Voidaan vain olla ja pysähtyä.

Yinjooga on staattinen joogatyyli, jossa lihaksien sijaan keskitytään kehon fasciakalvoihin ja sidekudoksiin. Kyseessä on kaikille sopiva ja hyödyllinen harjoitusmuoto, joka edistää fasciakalvojen ja sidekudosalueiden aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia sekä parantaa nivelten liikkuvuutta.

Yinjoogaharjoitus joogasalin rauhassa on todellinen lepohetki ja aika itselle kiireisen elämän keskellä. Harjoitus rauhoittaa ihanasti mieltä, sillä kun keho malttaa asettua aloilleen ja päästää vähän kerrallaan irti kireyksistä, myös mieli lähtee päästämään irti vaatimuksista, stressistä ja kiireestä.

Voit ilmoittautua mukaan laittamalla sähköpostia hannam.kumpulainen@gmail.com. Mukaan mahtuu 15 henkilöä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja tunti järjestetään, jos osallistujia vähintään kahdeksan henkilöä. Ilmoittautuminen on sitova.

Kakkutilauksesi voit laittaa suoraan Paula Smedbergille email. paula.smedberg@gmail.com tai puh. 040-733 3837. Kaikki kakut ovat laktoosittomia ja tilattavana on seuraavia kakkuja:

Hedelmäkakku 15 eur
Taatelikakku 15 eur
Suklaakakku 15 eur
Tiikerikakku 10 eur
Appelsiinikakku 10 eur

Tervetuloa!