Ihmeellinen ihminen-viikonloppuretriitti

100,00

Ihmeellinen ihminen-viikonloppuretriitti järjestetään Konnevedellä Hiekaharjun kartanossa 2.-4.8.2024.

Retriitin kokonaishinta on 475 eur euroa (sis. alv) ja se sisältää retriitin ohjelman, yöpymisen, ruokailut ja saunan. Yövyttäessä 1 hh huoneen lisämaksu on 35 eur.

Retriitin hinnasta ohjelman osuus on 170 eur (sis alv). Ilmoittautuessasi tällä lomakkeella maksat varausmaksun 100 eur. Loppuosa ohjelmasta (eli 70 eur) laskutetaan muutama viikko ennen retriitin alkua. Majoituksen osuus 305 eur (35 eur 1hh lisä) maksetaan suoraan majoituspaikkaan.

Ilmoita lomakkeella, jos varaat yhden hengen huoneen tai haluat majoittua samassa huoneessa ystäväsi kanssa. 

Ilmoittautuminen on sitova. Jos retriitti ei toteudukaan force majeure-syistä tai osallistujamäärän jäädessä alle 10, rahasi palautetaan. Mikäli sairastut, saat rahasi takaisin lääkärin todistusta vastaan. Jos et itse pääse mukaan retriitille, voit myös myydä paikkasi eteenpäin.

Osasto:

Ihmeellinen ihminen-viikonloppuretriitti on hetki Sinulle. Se kutsuu sinut itsesi äärelle, tutkimaan kaikkea sitä ihmeellisyyttä, josta meidät ihmiset ylipäätään ja jokainen ihminen erityisesti on rakennettu. Miten toimimme, miksi toimimme kuten toimimme? Miten hermostomme toimii? Millaiset kokemukset meidän on muovanneet? Millaisilla kehon ja mielen voimavaroilla elämäämme ja hyvinvointimme rakentuu tässä päivässä ja tulevaisuudessa?

Retriitti rakentuu kehollisen harjoituksen, oman itsetutkiskelutyöskentelyn sekä ryhmässä tapahtuva pohdinnan, ihmettelyn, keskustelun ja ryhmän tuen ympärille. Ammennamme yhtäältä tieteen, kehollisen työskentelyn ja joogafilosofian maailmasta ja jokainen asettuu elokuun yhteiseen viikonloppuun omista lähtökohdistaan. Voi olla, että itsetuntemustyö tai jooga on sinulle aivan uutta tai sitten hyvinkin tuttua. Itsetuntemus ja kehotietoisuus on elämän mittainen polku ja ihmettä onkin opetella tutkimaan itseä ja toisia aloittelijan mielellä.

Tarinamme äärellä huolehdimme myös kehon ja mielen hyvinvoinnista kauniin luonnon, saunan ja ravitsevan kasvisruoan avulla. Kohtaamme itsemme ja toisemme ja olemme läsnä, mutta emme unohda jokaisen tarvetta vetäytyä myös välillä yksin pohtimaan ja kuulostelemaan. Tämä viikonloppu on myös arvokas hetki omalle hyvinvoinnille joko uusien tuttavien, ystävän tai puolison kanssa.

Lue lisää täällä: https://www.hiljainenmieli.fi/ihmeellinen-ihminen-itsetuntemuksen-viikonloppuretriitti