Oman elämän intuitiokortit

29,90

Oman elämän intuitiokorttipakka koostuu yhteensä 40 kortista, jossa toisella puolella on jooga-asana ja kääntöpuolella siihen liittyvä voimakysymys. Korttien asanat on suunniteltu tukemaan kehotasolla kutakin kysymystä ja sen sisältämää energiaa: joko tuomaan voimaa, nostattamaan energiaa, rauhoittamaan, avaamaan ajattelua tai maadoittamaan.

Valitse ostoskorissa

  • Maksuton toimitus/nouto, jos noudat tuotteet Kuopiosta. Laita myös viesti osoitteeseen hanna@hiljainenmieli.fi, niin sovitaan noudosta.
  • Kiinteä toimituskulu: 4,90 , jos haluat toimituksen postitse.
Osasto:

Oman elämän intuitiokortit on korttipakka, joka avaa kehosi ja sydämesi. Kortit vievät sinut syvän, intuitiivisen viisautesi äärelle johdatellen sinut kuulemaan oman äänesi ja auttaa sinua astumaan omaan voimaasi polullasi kohti unelmaelämääsi.

Korttipakka koostuu yhteensä 40 kortista, jossa toisella puolella on jooga-asana ja kääntöpuolella siihen liittyvä voimakysymys. Korttien asanat on suunniteltu tukemaan kehotasolla kutakin kysymystä ja sen sisältämää energiaa: joko tuomaan voimaa, nostattamaan energiaa, rauhoittamaan, avaamaan ajattelua tai maadoittamaan.

Lue lisää korteista täällä: https://www.hiljainenmieli.fi/oman-elaman-intuitiokortit/