Yinjoogan viikkotunnit 8 tunnin kokoelma

80,00

Yinjoogan viikkotunnit – 8 tunnin kokoelma pitää sisällään 8 yinjoogatuntia (60 min). Tunnit on kuvattu Hiljaisen Mielen syksyn 2021 yinjoogatunneilla. Kaikki tunnit ovat käytettävissä 90 vrk tilauksesta.

Jos haluat maksaa kurssin liikuntaeduilla (Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak), laita sähköpostia osoitteeseen hanna@hiljainenmieli.fi ja saat lisäohjeita.

Tämä on 60 minuutin mittainen rentouttava ja palauttava yinjoogatunti.

Yinjooga on staattinen hathajoogan ja kiinalaista lääketiedettä yhdistävä joogatyyli, joka edistää erityisesti parasympaattisen hermoston aktivoitumista eli auttaa kehoa ja mieltä palautumaan stressistä.  Yinjooga myös lisää kehon liikkuvuutta nimenomaan sen hermostollisen vaikutuksen kautta. Yinjooga on ns. kylmäharjoitus, jossa lihaksia ei lämmitetä ennen harjoitusta. Asennoissa viivytään kerrallaan useiden minuuttien ajan ja tyypillisesti harjoitus on hyvin rauhallinen ja rentouttava. Yinjoogaharjoituksessa on mukana meditatiivinen eli huomiota sisäänpäin kääntävä osuus sekä usein myös hengitysharjoituksia.

Yinjoogaharjoituksella on mieltä ja hermostoa rauhoittava vaikutus, sillä kun keho malttaa asettua aloilleen ja parasympaattinen hermosto aktivoituu, myös mieli lähtee päästämään vähän kerrallaan irti vaatimuksista, stressistä ja kiireestä.

Osa Hiljaisen Mielen yinjoogatunneista noudattaa Yin Tonics®-tuntirakenteita, jotka tonifioivat eli vahvistavat kehoa ja mieltä. Jokainen Yin Tonics® tunti yhdistää kiinalaisen lääketieteen ja joogan filosofian, yinjoogan asanat ja keskittymisharjoitukset, meridiaaniopin ja akupistekäsittelyn ja jokaisella  sarjalla on nimensä mukainen, erityinen vaikuttava tavoitteensa. Sarjat ovat kokonaisuuksia, jotka on suunniteltu aina kyseisen sarjan teemaa vahvistaen ja tasapainottaen.