Yinjoogan viikkotunnit, kevät 2023 verkossa

160,00

Kevään 2023 yinjooga pitää sisällään 15 yinjoogatuntia (60 min). Tunnit kuvataan pääosin Hiljaisen Mielen viikkotuntien yhteydessä. Uusi tunti tulee kurssille viimeistään jokaisen viikon perjantaina (pl. viikko 10,ja 15) ja on katseltavissa rajoituksetta koko kauden ajan. Kurssin tunnit on katsottavissa 31.5.2023 saakka.

Jos haluat maksaa kurssin liikuntaeduilla (Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak), laita sähköpostia osoitteeseen hanna@hiljainenmieli.fi ja saat lisäohjeita.

Tämä on 60 minuutin mittainen rentouttava ja palauttava yinjoogatunti.

Yinjooga on staattinen hathajoogaa ja kiinalaista lääketiedettä yhdistävä joogatyyli, joka edistää erityisesti parasympaattisen hermoston aktivoitumista eli auttaa kehoa ja mieltä palautumaan stressistä.  Yinjooga myös lisää kehon liikkuvuutta nimenomaan sen hermostollisen vaikutuksen kautta. Yinjooga on ns. kylmäharjoitus, jossa lihaksia ei lämmitetä ennen harjoitusta. Asennoissa viivytään kerrallaan useiden minuuttien ajan ja tyypillisesti harjoitus on hyvin rauhallinen ja rentouttava. Yinjoogaharjoituksessa on mukana meditatiivinen eli huomiota sisäänpäin kääntävä osuus sekä usein myös hengitysharjoituksia.

Yinjoogaharjoituksella on mieltä ja hermostoa rauhoittava vaikutus, sillä kun keho malttaa asettua aloilleen ja parasympaattinen hermosto aktivoituu, myös mieli lähtee päästämään vähän kerrallaan irti vaatimuksista, stressistä ja kiireestä.