Moduli 10

Moduli 10. Asanat

Tässä kuvat viikon 10 asanoista. Kuten viime viikollakin, useista asanoista on eri variaatioita, niinpä kuviakin saattaa olla useampia. Asanoiden selitykset löydät videolta.

Moduli 10. Asanaharjoitus

Tervetuloa viikon 10 asanaharjoitusten pariin. Tällä viikolla tutustumme käsitasapainoasanoihin ja inversioihin sekä harjoittelemme aurinkotervehdys A-sarjan. Ennen kuin aloitat, tee lyhyt keskittymisharjoitus joko 1-modulin harjoitusta hyödyntäen, tai vain istumalla ja tuomalla huomion hengitykseen.  Sekä käsitasapainoharjoitukset, että inversiot eli pää alaspäin-asennot voivat tuntua alkuun haastavilta, mutta niitä kannattaa lähestyä vähän kerrallaan. Käsitasapainoilu on hauskaa ja monipuolista harjoittelua …

Moduli 10. Asanaharjoitus Lue lisää »

Moduli 10. Hengitysharjoitus

Tämän viikon hengitysharjoituksessa yhdistämme viime viikolla opittuun nadi shodana-hengitysharjoitukseen hengityksen pidätykset eli kumbhakan.

Joogafilosofia, tunti 10

Tervetuloa taas joogafilosofian pariin. Tällä tunnilla jatkamme niyamojen eli joogan sisäisten periaatteiden parissa. Kolmas niyama on nimeltään tapas eli harjoituksen tuli, polte tai kurinalaisuus.