Hiljaisuus levon ja palautumisen lähteenä

Oletko uupunut, väsynyt tai onko päässä käynnissä apinaorkesteri tai keskeytyksetön selostus? Onko työlistalla aivan liian monta asiaa? Kaipaisitko vain hetken rentoutua, levätä ja rauhoittua? Ehkä hengittää syvään ja vain olla?

Tule mukaan tutustumaan hiljaisuuteen ja meditatiiviseen harjoitukseen yhteisissä hiljaisuuden työpajoissa. Ensimmäinen työpaja järjestetään sunnuntaina 28.11.2021 klo 16:00-17:15 teemalla Hiljaisuus levon ja palautumisen lähteenä.

Työpajoissa tutustumme hiljaisuuteen, läsnäoloon ja meditaatioon. Teemme erilaisia läsnäolo-, hengitys- ja rentoutusharjoituksia, vähän jutustelemmekin ja ennen kaikkea kuulostelemme hiljaisuutta ja sitä, miten se voi tuoda meille levon ja rauhan kiireisen elämän ja väsyneen kehon ja mielen myllerryksessä. Täällä saat vain olla, halutessasi koko ajan täysin hiljaa ja vain kuulostella.

Osallistuaksesi et tarvitse mitään ennakkotietoja läsnäoloharjoituksista tai meditaatiosta, voit tulla juuri sellaisena, kuin olet.

Yhden työpajan hinta on 15 euroa ja se toteutuu kuudella osallistujalla. Jos toiveita ja tarpeita on, niin hiljaisuuden työpajoja eri teemoilla järjestetään useampia loppuvuoden ja alkuvuoden aikana. Voit ilmoittautua mukaan laittamalla viestiä osoitteeseen hanna@hiljainenmieli.fi.