Yinjooga, kevään 2021 viikkotunnit

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started

Tervetuloa yinjoogan viikkotuntien pariin!

Kevään 2021 yinjooga pitää sisällään 16 yinjoogatuntia (60 min). Tunnit kuvataan pääosin Hiljaisen Mielen viikkotuntien yhteydessä. Uusi tunti tulee kurssille jokaisen viikon perjantaina (pl. vk 10) ja on katseltavissa rajoituksetta koko kauden ajan. Kurssin tunnit on katsottavissa 31.5.2021 saakka.

Varaa tunnille mukaan tyynyjä, vilttejä sekä joogatiiliä ja bolsteri, jos sinulla on. Jos ei ole tiiliä tai bolsteria, ei haittaa, nämä voit korvata esimerkiksi vilttirullalla ja pyyherullalla.

Yinjooga on staattinen joogatyyli, joka edistää fasciakalvojen ja sidekudosalueiden aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia sekä parantaa nivelten liikkuvuutta. Yinjooga on ns. kylmäharjoitus, jossa lihaksia ei lämmitetä ennen harjoitusta. Asennoissa viivytään kerrallaan useiden minuuttien ajan, lihasvoimaa käyttämättä ja pitäen lihakset mahdollisimman rentoina.

Yinjoogaharjoituksella on myös mieltä ja hermostoa rauhoittava vaikutus, sillä kun keho malttaa asettua aloilleen, myös mieli lähtee päästämään vähän kerrallaan irti vaatimuksista, stressistä ja kiireestä.

Vastaa