Tapahtumat | Oman tarinan äärellä viikonloppuretriitti 13-15.12.2019

”Ole tarkkana millaista tarinaa kerrot, sillä tulet varmasti elämään sitä todeksi.”

Useimmilla meistä arki pyörii omalla painollaan suorittamisen ja rutiinien ympärillä. Juoksemme saadaksemme taas yhden suorituksen yliviivattua henkiseltä to do-listaltamme. Missä vaiheessa muistamme huomata, kenen tarinaa oikein elämmekään todeksi? Omaamme, yhteiskunnan vai ehkä vanhempiemme toiveita? Viiteryhmämme oletettuja vaatimuksia? Puolison toiveita ja äitiyden ihanteita?

Usein käy niin, että muutama kerros liikaa elämää eristää meidät omasta sisimmästämme ja erityisyydestämme, omista ydinarvoistamme ja tietoisuudestamme siitä, millainen oma tarinamme ja unelmamme olikaan ja miten sitä eteenpäin voisi todeksi kirjoittaa. Sisäisen tarinan kuuntelu ja muotoilu nimittäin vaatii pysähtymistä, sillä se on luovuutta parhaimmillaan.

Pysähtyessä ajattelu alkaa.

Tule mukaan viettämään hyvinvoinnin ja oman tarinan tutkimisen viitoittamaa viikonloppua. Vuoden pimeimpään aikaan, ennen joulua ja uuden vuoden vaihdetta, sukellamme ohjatusti kunkin omaan elämäntarinaan, sieltä löytyvään sankarittaren matkaan ja opimme kääntämään oman tarinamme voimaksi. Opimme tunnistamaan ja hyödyntämään omia vahvuuksiamme, jotka ovat kertyneet juuri kulkemamme matkan ansiosta, eivät siitä huolimatta, ja opimme kuulemaan oman sydämen ääntä kulkiessamme kohti omaa polkuamme ja omien ydinarvojemme mukaista elämää.

Tarinamme äärellä huolehdimme myös kehon ja mielen hyvinvoinnista lempeillä joogaharjoituksilla, kynttilänvalolla ja takkatulella, rantasaunalla ja ravitsevalla kasvisruoalla. Kohtaamme itsemme ja toisemme ja olemme läsnä, mutta emme unohda jokaisen tarvetta vetäytyä myös välillä yksin pohtimaan ja kuulostelemaan. Retriitille osallistuminen ei edellytä ennakkokokemusta joogasta.

Missä?

Retriitti järjestetään Pohjois-Savossa luonnonkauniilla paikalla järven rannalla n. 110 km päässä Kuopiosta. Yövymme päärakennuksessa, joka on iso hirsitalo tai lämpimässä aitassa 1-4 hengen huoneissa.

Hinta:

Hinta:
Retriittiin mahtuu yhteensä 10 henkilöä ja se toteutuu kuudella osallistujalla. Retriitin hinta on 190 euroa (sis. Alv) ja se sisältää retriitin ohjelman, yöpymisen sekä ruokailut. Early bird-hinta ennen 15.11.2019 ilmoittautuneille on 180 eur. Osallistujien toivotaan tuovan mukanaan pyyhkeet ja lakanat. Retriitin aikana syömme ravitsevaa kasvisruokaa (lakto-ovovegetaarinen).

Ohjaajat:

Retriitin ohjaajina toimivat Suvi Kohisevankoski ja Hanna Kumpulainen

Suvi on kokenut yritysvalmentaja ja valmentautunut life-, business -ja master coach, jonka elämäntehtävä on auttaa ihmisiä elämän suorittamisesta pienin askelin kohti oman näköisensä kukoistavan elämän elämistä. Valmentaessaan johtajia, yrittäjiä ja muita oman elämänsä sankareita Suvi on johdatellut jo satoja ihmisiä tutustumaan ajattelun, itsensä kehittämisen ja merkityksellisen vuorovaikutuksen saloihin. Suvi ajattelee ihmistä kokonaisuutena, jonka keho, mieli ja kuljettu polku vaikuttavat jatkuvasti siihen, millaisena elämämme tänä päivänä näyttäytyy. Suvi on tehnyt oman elämänsä varrella rohkeita muutoksia elääkseen jatkuvasti enemmän omien arvojensa mukaista elämää ja saa onnekseen todistaa näitä upeita kasvutarinoita jatkuvasti myös valmennettaviensa kautta. Matkan varrella kertyneistä opeista, kokemuksista ja tarinoista Suvi on kirjoittanut myös ensi vuoden aikana ilmestyvän kirjan. Viikonlopun yhteiset harjoitushetket pohjautuvatkin juuri tämän kirjan antiin ja tehtäviin.

Hanna on kuopiolainen jooga-opettaja (RYT-200, hatha-, flow ja yinjooga) ja hyvinvointialan asiantuntija (FT). Ennen kaikkea Hanna on oman elämänsä etsijä ja on toteuttanut elämässään isoja muutoksia voidakseen elää omanlaistaan elämää. Hannaa kiinnostaa erityisesti kehon ja mielen yhteys, ihmisten välinen vuorovaikutus, sekä kysymys siitä, miksi toimimme tietyllä tavalla: kuka minä olen, mitä ovat syvimmät arvoni ja ennen kaikkea, elänkö niiden mukaisesti? Uskallanko etsiä ja elää omaa polkuani?

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Voit ilmoittautua ja kysyä lisätietoja Hannalta, email hanna@hiljainenmieli.fi, puh. 044-303 7577 tai Suvi Kohisevankoski, suvi.kohisevankoski@gmail.com, puh 040-748 3454. Ilmoittautuminen on sitova ja retriitti laskutetaan etukäteen. Paikan voi peruuttaa maksutta viimeistään kaksi viikkoa ennen ajankohtaa.

Alustava ohjelma: 

Perjantai
Klo 17 Saapuminen ja majoittuminen
Tutustuminen yhteisen aterian äärellä
Pieni yhteinen hetki ja laskeutuminen oman tarinan äärelle
Rauhoittava iltarentoutus
Nukkumaan

Lauantai
Avaava aamuharjoitus
Aamiainen
Yhteinen hetki ja harjoitus
Lounas
Omaa aikaa
Yhteinen hetki
Sauna
Illallinen
Rauhoittava iltarentoutus
Nukkumaan

Sunnuntai
Avaava aamuharjoitus
Aamiainen
Yhteinen hetki
(Pieni ulkoilu, jos haluaa)
Oman toiveen lausuminen tulevaisuuteen
Yhteinen lounas
Klo 13 Kotiinlähtö