Tapahtumat | Upside down -Käsitasapainoilua ja inversioita

Tule mukaan haastamaan itseäsi hieman erilaisen joogaharjoituksen parissa! Upside down-käsitasapainoilua ja inversioita-työpajassa keskivartalon lihakset saavat naurun parissa varmasti haastetta, kun harjoittelemme erilaisia käsitasapainoiluasanoita. Välillä käännämme näkökulman täysin ylösalaisin harjoitellessamme erilaisia inversioita eli pää alaspäin-asanoita.

Huolimatta teemastaan työpaja haastaa koko kehoa ja on dynaaminen ja energisoiva harjoitus. Käsitasapainoiluasanat ja inversiot ovat erittäin hyvä koko kehon harjoitus, joka tuo voimaa ja liikkuvuutta erityisesti keskivartalolle ja hartialinjaan. Näiden asanoiden parissa opit koko kehon hallintaa. Ennen kaikkea etsimme joogan iloa ja leikkisyyttä ja nautimme itsemme haastamisesta. Työpajasta tuo lihasvoimaa, notkeutta, kestävyyttä ja liikkuvuutta sekä tuo hyvän mielen viikon päätteeksi.

Kenelle:
Sinulla on hyvä olla hieman pohjaa joogasta tai kehollisesta työskentelystä. Kuitenkaan mikään mastertason joogi sinun ei tarvitse olla, vaan tärkeämpää on avoin mieli ja halu uuden oppimiseen ja liikkeestä nauttimiseen. Rakennamme asanat vaihe kerrallaan, jokaisen tasolle sopivasti, eli jos uuden kokeileminen kutsuu, tule rohkeasti mukaan!

Opettaja ja lisätiedot:
Työpajan opettajana toimii joogaopettaja Hanna Kumpulainen (RYT-200). Lisätietoja työpajoista voit kysyä puhelimitse/viestillä puh. 044-303 7577 tai sähköpostilla hannam.kumpulainen@gmail.com.

Ilmoittautuminen ja hinta:
Työpajan hinta 25 euroa. Maksuvälineinä käyvät myös Smartumin, Edenredin, Eazybreakin ja ePassin liikuntaedut.

Työpaja järjestetään Kuopion Astangajoogasalilla osoitteessa Tulliportinkatu 19, Kuopio. Työpaja järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään kuusi. Työpajaan mahtuu yhteensä 12 henkilöä.

Työpajaan voit ilmoittautua klikkaamalla osallistun-nappia ja laittamalla sähköpostia/viestiä hannam.kumpulainen@gmail.com tai puh. 044-303 7577. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Myöhemmin, kuin viisi päivää ennen työpajaa tulleet perumiset laskutetaan kokonaisuudessaan.