Modulia

Hathajooga syksy 2023, viikko 38

Tervetuloa viikon 38 hathajoogan pariin!  Jatkamme viime viikon kylkien avaus-teemasta ja seisomasarja tulee tutummaksi. Pääset keskittymään vielä kylkien aktivointiin ja pidentämiseen ja hengittämään hartiat rentoina.  Hyvää harjoitusta!

Hathajooga syksy 2023, viikko 37

Tervetuloa viikon 37 hathajoogan pariin! Tämän viikon harjoituksessa olemme enemmän jalkojen päällä, seisoma-asanoiden parissa. Erityishuomiona ovat pitkät kyljet, joihin kurottelemme pituutta. Tiilet ovat hyvä apu harjoituksessa.  Hyvää harjoitusta!

Hathajooga syksy 2023, viikko 36

Tervetuloa viikon 36 hathajoogan pariin!  Tämän viikon teemana on avoimet kierrot. Teemme avoimia kiertoja erilaisissa asennoissa ja saamme näin rangalle liikkuvuutta. Tiilet ovat jälleen hyvä apu harjoituksessa.  Hyvää harjoitusta! 

Hathajooga syksy 2023, viikko 35

Tervetuloa starttaamaan joogasyksy hathajoogan parissa!  Ensimmäinen harjoituksemme on lempeän kuulosteleva ja avaava harjoitus kesän aktiviteettien jälkeen. Teemme kiertoja ja avaavia asanoita. Ota tiilet mukaan, jos kotoa sellaiset löytyy.  Hyvää harjoitusta ja tervetuloa mukaan! Terkuin, Hanna