Ilmoittautuminen joogatunneille - Hiljainen Mieli

Ilmoittautuminen tunneille:

Jos olet Hiljaisen Mielen uusi asiakas, voit ilmoittautua tunneille mukaan henkilökohtaisesti laittamalla sähköpostia osoitteeseen hanna@hiljainenmieli.fi. Ilmoittautumisen jälkeen saat käyttäjätunnukset ja varaukset ajanvarausjärjestelmään, jonka jälkeen voit hallinnoida omia varauksiasi ja varata uusia tunteja.

Viikkotuntien kausipaikat laskutetaan n. kaksi viikkoa ennen kauden alkua ja kausipaikan varaus on sitova sen jälkeen, kun kausi on laskutettu. Tämän jälkeen onnistuu kuitenkin siirto toiseen ryhmään, jos ryhmässä on tilaa.

Sähköinen varausjärjestelmä ja tuntien peruutukset

Tuntivaraukset hoituvat sähköisen varausjärjestelmän (Digital Booker) kautta. Järjestelmästä tulee jokaiselle osallistujalle käyttäjätunnus sähköpostiin sekä automaattinen varaus varaamilleen viikkotunneille. Jos alkuperäisiin varauksiin ei tule muutoksia tai peruutuksia, asiakkaan ei tarvitse tehdä mitään, vaan viikkotuntivaraus on automaattisesti voimassa. Siinä tapauksessa, että et pääse osallistumaan jollekin tunnille, varaus on todella helppo perua järjestelmästä viimeistään edellisenä päivänä, ja vastaavasti varata paikka haluamallaan korvaavalla viikkotunnilla. Peruutusjärjestelmän tehokas käyttö on kaikkien etu, sillä se mahdollistaa tuntien korvausjärjestelmän toimivuuden. Osa tunneista on täynnä ja perumalla paikkansa silloin, kun ei pääse mukaan, voi joku toinen tulla tilalle.

Sähköiseen varausjärjestelmään pääset täältäVäliin jääneen kerran voi korvata normaaleilla viikkotunneilla (ei erikoistunneilla). Sähköiseen varausjärjestelmään on erikseen merkitty erikoistunnit, joita korvausjärjestelmä ei koske.

Viikkotuntilaisten edut

Vähintään yhden viikkotunnin tai kurssipaikan varanneet saavat jatkossa ennakkovaraajan edun sekä mahdollisia alennuksia kaikkiin Hiljaisen Mielen extratapahtumiin. Tiedotan siis jatkossa viikkotuntilaisille aina ensimmäisenä tulevista tapahtumista. Vakioviikkotunnin etuna on, että sinulla on aina oma paikka tiedossa ilman erityistä joka viikkoista varaamista. Ja vaikka sinulla olisi vakiovaraus yhteen ryhmään, esteen sattuessa voit käydä korvaamassa väliin jääneen kerran toisessa ryhmässä. Vähintään kahden viikkotunnin ostaja saa kaikista varauksistaan 5 %:n alennuksen.