,

Hathajoogan 15 tunnin kokonaisuus

99,00

Tämä kokonaisuus pitää sisällään 15 hathajoogatuntia (60 min). Tunnit on kuvattu muutaman vuoden aikana osana Hiljaisen Mielen viikkotunteja. Tämä setti on koostettu yhtenäiseksi ja eheäksi kokonaisuudeksi ja se on tehtävissä joko yksittäisinä tunteina satunnaisessa järjestyksessä tai järjestyksessä kronologisesti edeten. Kaikki tunnit ovat käytettävissä heti ja ne ovat käytössäsi yhteensä viiden kuukauden ajan.

Hathajooga on 60 min avaava ja voimistava hathajoogatunti. Tunti koostuu joogan perusasanoista ja aurinkotervehdyksistä, joiden avulla avataan ja tasapainotetaan kehoa. Tunneilla liikutaan hengityksen tahdissa, harjoitellaan erilaisia hengitysharjoituksia ja jokaisen tunnin osana on aina myös rentoutuminen.

Jokainen tunti on erilainen kokonaisuus, joka on usein rakennettu jonkin teeman ympärille. Joskus tunti on dynaamisempi ja voimakkaampi, joskus taas kuulostelevampi. Viikoittainen hathajoogatunti kehittää kehonhallintaa, voimaa, tasapainoa sekä liikkuvuutta ja tarjoaa ihanan rauhoittavan hetken arjen keskellä.