Yinjoogan 15 tunnin kokonaisuus

99,00

Tämä kokonaisuus pitää sisällään 15 yinjoogatuntia (60 min). Tunnit on kuvattu muutaman vuoden aikana osana Hiljaisen Mielen viikkotunteja. Tämä setti on koostettu yhtenäiseksi ja eheäksi kokonaisuudeksi ja se on tehtävissä joko yksittäisinä tunteina satunnaisessa järjestyksessä tai järjestyksessä kronologisesti edeten. Kaikki tunnit ovat käytettävissä heti ja ne ovat käytössäsi yhteensä viiden kuukauden ajan.

Jos haluat maksaa kurssin liikuntaeduilla (Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak), laita sähköpostia osoitteeseen hanna@hiljainenmieli.fi ja saat lisäohjeita.

Yinjooga on staattinen hathajoogaa ja kiinalaista lääketiedettä yhdistävä joogatyyli, joka edistää erityisesti parasympaattisen hermoston aktivoitumista eli auttaa kehoa ja mieltä palautumaan stressistä.  Yinjooga myös lisää kehon liikkuvuutta nimenomaan sen hermostollisen vaikutuksen kautta. Yinjooga on ns. kylmäharjoitus, jossa lihaksia ei lämmitetä ennen harjoitusta. Asennoissa viivytään kerrallaan useiden minuuttien ajan ja tyypillisesti harjoitus on hyvin rauhallinen ja rentouttava. Yinjoogaharjoituksessa on mukana meditatiivinen eli huomiota sisäänpäin kääntävä osuus sekä usein myös hengitysharjoituksia.

Yinjoogaharjoituksella on mieltä ja hermostoa rauhoittava vaikutus, sillä kun keho malttaa asettua aloilleen ja parasympaattinen hermosto aktivoituu, myös mieli lähtee päästämään vähän kerrallaan irti vaatimuksista, stressistä ja kiireestä.